[其他] 荃灣變天

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-6-19 03:42 PM 發表

西九4 小乜都無, 梗係。
海之雖然新, 但根本吾靚, 變左同4 小感覺參吾多

如果米米入買, 最多出4 小價
4小都算西九咩,唔同卡屎喎?!

熱賣及精選
引用:
原帖由 最緊要有CLASS 於 2019-6-19 03:40 PM 發表

深水埗啱西九高貴居民去買餸
西九4 小好多都是無飯人士對食無要求, 或者去美孚/深水埗買
奧運可能去旺角
九龍站係好多去佐敦, 帶埋工人去
荃灣友當然楊屋, 但貴左好多, 無以前平靚正呢支歌仔

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-6-19 03:42 PM 發表

西九4 小乜都無, 梗係。
海之雖然新, 但根本吾靚, 變左同4 小感覺參吾多

如果米米入買, 最多出4 小價
四小就係乜L都無
非常之民生商場。。

要去街去玩,要去人地果度做老竇覺得煩,但啲子女就好新奇。

所以我都話,住嘅地方夠日常需要足夠。。
吃喝玩樂?喺屋企樓下唔係一件好事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最緊要有CLASS 於 2019-6-19 03:43 PM 發表

4小都算西九咩,唔同卡屎喎?!
佢住昇悅。

西九4 小勝在夠cheap
曼山/海逸/啟德荒全部得果貴字....
奧運就舊
荃西吾靚, 青衣滲水

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-6-19 03:45 PM 發表

西九4 小好多都是無飯人士對食無要求, 或者去美孚/深水埗買
奧運可能去旺角
荃灣友當然楊屋, 但貴左好多, 無以前平靚正呢支歌仔 ...
四小不嬲唔當西九傘

樓下大型商場,也不會雜。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-6-19 03:47 PM 發表

佢住昇悅。

西九4 小勝在夠cheap
曼山/海逸/啟德荒全部得果貴字....
奧運就舊
荃西吾靚, 青衣滲水
四小條隧道都行到嘔,同愉城有得揮。

引用:
原帖由 最緊要有CLASS 於 2019-6-19 03:47 PM 發表

四小不嬲唔當西九傘
堂堂西九豪宅, 向九龍站進發, 打做姑維亞cbd

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-6-19 03:45 PM 發表

奧運可能去旺角
荃灣友當然楊屋, 但貴左好多, 無以前平靚正呢支歌仔 ...
姐姐會去深水埗買餸吖嘛
冇用姐姐嗰啲都可以落惠康買餸㗎嘛

而家呢度係講緊荃灣西!
你返主題啦

引用:
原帖由 最緊要有CLASS 於 2019-6-19 03:48 PM 發表

四小條隧道都行到嘔,同愉城有得揮。
仲勁多人, 同姑維亞

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-6-19 03:49 PM 發表

堂堂西九豪宅, 向九龍站進發, 打做姑維亞cbd
收姑维亞全港最快,做CBD一流

荃湾少啲姑維亞

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ESMP!! 於 2019-6-19 03:49 PM 發表

姐姐會去深水埗買餸吖嘛
冇用姐姐嗰啲都可以落惠康買餸㗎嘛

而家呢度係講緊荃灣西!
你返主題啦
荃西豪宅麗城超越荃西上蓋一倍就合理

引用:
原帖由 ESMP!! 於 2019-6-19 11:47 AM 發表

你唔講我仲以為有Hermès,Gucci,LV同Balenciaga
一間愛之戀細單位都買到好多個Hermes

滲水 / 漏水 / 防水
http://www.hkwaterproofing.com
引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2019-6-19 03:04 PM 發表

雖然我唔鍾意荃灣,但我更加唔鍾意新城市,請問新城市邊樣好好多啊?
商場一站式,將來沙中線5分鐘到金鐘。

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2019-6-19 01:25 PM 發表

你話我將軍澳買唔起姐,荃灣邊個都買得起啦
天水圍都好過junk bay

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。