[其他] 2019下半年香港樓市極強預測,必睇

引用:
原帖由 豆漿番士 於 2019-6-20 12:24 AM 發表

即是?
升呀,醒下啦

三大不能買的盤:屯門樓 四小龍 美孚
1.美孚太舊,等於一個垂垂老人
2. 屯門太遠,風水又差
3. 四小龍,太密集,住到好像雀籠
熱賣及精選
引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-6-20 12:34 AM 發表

升呀,醒下啦
哈哈 你講緊你D 血壓?

引用:
原帖由 沙剪 於 2019-6-19 10:03 AM 發表

明日大魚收皮, 先係重點
岩吖,到時如果又有一百幾十萬人話唔准起,我係正苦就大條道理話唔攪,不過樓價升到上太空都唔好嘈了

回覆 引用 TOP

年尾ccl200

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-6-19 01:24 發表

CCL 220
可能唔止?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-6-19 01:22 AM 發表

1. 反送中條例收皮,未來廿年不明朗因素消除✰
2. 中美鬥大一個月,今次埋檯誠心誠意做愛做嘅野✸
3. 十年美息跌穿2厘,未來十年都極低息✔
4. 林鄭收皮,冇心搞野收埋玩自己💔

哇,屌呀,竟然想唔到一個做淡理由,大家幫手度度。 ...
支畜托市,無得輸

回覆 引用 TOP

留彈藥先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-6-19 10:19 AM 發表

林鄭做乜都冇力,專心搞大璵可能是唯一工作
早應該集中民生啦,搞獻媚工程,低能到一個點。

以她現在剩下的民望,未必能推得動明日大魚

20代の夢は君を輝かせるけど、30代の夢はくすますだけや
引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-6-19 01:22 AM 發表

1. 反送中條例收皮,未來廿年不明朗因素消除✰
2. 中美鬥大一個月,今次埋檯誠心誠意做愛做嘅野✸
3. 十年美息跌穿2厘,未來十年都極低息✔
4. 林鄭收皮,冇心搞野收埋玩自己💔

哇,屌呀,竟然想唔到一個做淡理由,大家幫手度度。 ...

睇得咁透徹

引用:
原帖由 deeer 於 2019-6-20 07:39 AM 發表

睇得咁透徹
番橋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 豆漿番士 於 2019-6-20 12:39 AM 發表

哈哈 你講緊你D 血壓?
講緊你靈魂

引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-6-20 09:21 AM 發表

講緊你靈魂
醒吓啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 spirit_10 於 2019-6-20 07:30 AM 發表

早應該集中民生啦,搞獻媚工程,低能到一個點。

以她現在剩下的民望,未必能推得動明日大魚
變成明日冇魚就有份

回覆 引用 TOP

林鄭餘下三年任期內CCL上到250

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-6-20 12:34 AM 發表

升呀,醒下啦
一直都係好友的我呢

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。