[其他] 2019下半年香港樓市極強預測,必睇

引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-6-19 08:10 PM 發表

你有語言表達困難?
簡淺都唔明 你有讀寫障礙呀

熱賣及精選
呀爺繼續換血,樓市gogogo!!!!!!!!!

回覆 引用 TOP

香港咁亂,下半年,D樓一定跌,起碼三成,咪話唔提你地

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ff88 於 2019-6-19 12:37 PM 發表

吾係喎,連登仔話星期五開拖起義喎。香港玩完架啦
差佬最好唔做嘢,企定定由佢玩,一於攬炒

Gogogo

香港街巷心理戰 真理合一
Part 1 http://youtu.be/wA96XeyRhFs
Part 2 http://youtu.be/VXGfGwKQDWw
Part 3 http://youtu.be/Ab_NdbdN1HU
Part 4 http://youtu.be/X9pQEUxe0ro
唔好學烏克蘭, 大家要救香港!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 南光坊天 於 2019-6-19 09:08 PM 發表

差佬最好唔做嘢,企定定由佢玩,一於攬炒
直頭吾派警察去最好。由佢地革命玩大佢佔領立法會當日成立新政府

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-6-19 01:22 AM 發表

1. 反送中條例收皮,未來廿年不明朗因素消除✰
2. 中美鬥大一個月,今次埋檯誠心誠意做愛做嘅野✸
3. 十年美息跌穿2厘,未來十年都極低息✔
4. 林鄭收皮,冇心搞野收埋玩自己💔

哇,屌呀,竟然想唔到一個做淡理由,大家幫手度度。 ...
20年後2037年。你會發覺上海廣州成都北京好多地方樓價同香港既樓價其實一樣,當一樣時就會有人諗點解我要住喺香港?關口都差唔多拆,大陸同胞出入根本唔使過關,你就會覺得蝕左。趁而家當然返大陸買樓掃平貨喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 混世陰司 於 2019-6-19 08:14 PM 發表

簡淺都唔明 你有讀寫障礙呀
顯淺係嘛,乜撚野簡淺,定你想講冇錢

三大不能買的盤:屯門樓 四小龍 美孚
1.美孚太舊,等於一個垂垂老人
2. 屯門太遠,風水又差
3. 四小龍,太密集,住到好像雀籠
引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-6-19 09:56 PM 發表

顯淺係嘛,乜撚野簡淺,定你想講冇錢
🤭再唔升真係沒事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 33illumunati 於 2019-6-19 01:21 PM 發表

咁似啲AA口敏
你做呢行咁熟佢地口敏?點敏法,你形容下

三大不能買的盤:屯門樓 四小龍 美孚
1.美孚太舊,等於一個垂垂老人
2. 屯門太遠,風水又差
3. 四小龍,太密集,住到好像雀籠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-6-19 01:22 AM 發表

1. 反送中條例收皮,未來廿年不明朗因素消除✰
2. 中美鬥大一個月,今次埋檯誠心誠意做愛做嘅野✸
3. 十年美息跌穿2厘,未來十年都極低息✔
4. 林鄭收皮,冇心搞野收埋玩自己💔

哇,屌呀,竟然想唔到一個做淡理由,大家幫手度度。 ...
成班廢青無樓.勁葡萄.上演港版十月圍成.政府跪低.每位廢青一層樓.
樓市大跌!
我只想到咁

回覆 引用 TOP

中肯地說,看将來失業率

回覆 引用 TOP

聰明的年輕人,立即放棄入大學,做雞做鴨趕上車,之後買回學歷。

蠢戇的年輕人,繼續發大學夢,大學畢業欠下幾十萬債,每個月得9千至1萬人工,做到30幾歲殘哂先有可能去到1萬5至1萬8人工,剛剛還完學債,但劏房租金已經過2萬,要做賤價雞賤價鴨先夠錢交租。

回覆 引用 TOP

新盤傾巢而出
AA空群而出
淡淡忘我演出

回覆 引用 TOP

即是?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。