• 瀏覽: 11,272
  • 回覆: 88
引用:
原帖由 ujh 於 2019-6-19 10:04 PM 發表

現在貿易戰拖住有排未打完,中央分身不暇,而且向香港施壓又驚會幫蔡英文拉票,所以今年往後時間,中央只能啞子食黄蓮,眼白白看着香港政府和中聯辦不斷被泛民主派外國勢力地產霸權不斷侮辱,不斷剝削,不斷抽水攻擊,中央只能出幾篇飛機文宣洩做下樣遮下醜,任由各方勢力不斷在香港于取于携。

樓價不用説,各方勢力都會乘人之危,趁中央今年都分身不暇的空檔,無所不用其極去把土地供應政策全廢,令民怨社會矛盾更深, ...
你自己想像出來?

三大不能買的盤:油塘、屯門樓 四小龍
1.油塘樓,水泥灰敝日
2. 屯門太遠,風水又差
3. 四小龍,太密集,住到好像雀籠
引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-6-19 10:24 PM 發表

你自己想像出來?
Haha, let's see.

記住半年之後,睇番尼段野你就知有幾準確。

好似打伊朗

回覆 引用 TOP

切脂未?
點解仲唔切脂既?
唔再二讀拿?

習大又同特爺 friend 返!
租樓日日賺?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ujh 於 2019-6-19 10:28 PM 發表

Haha, let's see.

記住半年之後,睇番尼段野你就知有幾準確。
我係度15年,傻仔見過百萬

1.油塘樓,水泥灰敝日
引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-6-20 12:00 AM 發表

我係度15年,傻仔見過百萬
15年先過百幻,一吹雞就200幻,仲唔快點起立鞠躬

引用:
原帖由 Wynam 於 2019-6-20 08:40 AM 發表

15年先過百幻,一吹雞就200幻,仲唔快點起立鞠躬
你精子一吹就二百萬

1.油塘樓,水泥灰敝日

回覆 引用 TOP

窮西老尾今非昔比

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-6-18 10:20 PM 發表

又話咩收三千億關稅,又中國經濟唔得
蛋知,逃犯條例撤消
依家中美又就來簽約
點算,訂金要唔要再諗下?
樓主未見過世面嗎?咁小事就賣樓,第時老來,唔好怨。

引用:
原帖由 Lovelypenguin 於 2019-6-20 05:27 PM 發表

樓主未見過世面嗎?咁小事就賣樓,第時老來,唔好怨。
驚就一世

1.油塘樓,水泥灰敝日

回覆 引用 TOP

金仔有前科,到時反枱做個黑面好朋友。

回覆 引用 TOP

什麼?貿易戰已打了一年 ! 樓市年頭跣過2成,不過 3,4 月又升過,而且破新高。

G20 係無論成功或破例,樓市都唔會點跣。

回覆 引用 TOP

放心,一定反枱收場!

回覆 引用 TOP

gogogo

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]