[地產新聞轉載] 慘!以為打硬貿戰賣了層樓,依家話G20重新完成談判

俾你估到仲得了,一定唔會咁快談判成功,再來10 rounds 啦!

熱賣及精選
引用:
原帖由 山邊藍色山頭 於 2019-6-19 07:22 PM 發表

俾你估到仲得了,一定唔會咁快談判成功,再來10 rounds 啦!
咪on9

三大不能買的盤:屯門樓 四小龍 美孚
1.美孚太舊,等於一個垂垂老人
2. 屯門太遠,風水又差
3. 四小龍,太密集,住到好像雀籠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神仙洞 於 2019-6-19 06:52 PM 發表

樓主不是這麼天真吧?G20之後就是中美正式反面的序幕!樓市有排向南!
咪傻

回覆 引用 TOP

重新傾姐,邊有咁快傾掂

回覆 引用 TOP

高都追啦。。。。迟啲又买唔返了,升得太快。

引用:
原帖由 kailianda 於 2019-6-19 07:55 PM 發表

高都追啦。。。。迟啲又买唔返了,升得太快。
唔係嘛

回覆 引用 TOP

睇相佬就呃你十年八年。

回覆 引用 TOP

傾掂左先出post啦

回覆 引用 TOP

大纜都扯唔埋,傾唔埋蘭.

回覆 引用 TOP

邊個話俾你聽就嚟簽約

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神仙洞 於 2019-6-19 06:55 PM 發表

分析精彩!
好在你明白

回覆 引用 TOP

樓市有排跌

回覆 引用 TOP

現在貿易戰拖住有排未打完,中央分身不暇,而且向香港施壓又驚會幫蔡英文拉票,所以今年往後時間,中央只能啞子食黄蓮,眼白白看着香港政府和中聯辦不斷被泛民主派外國勢力地產霸權不斷侮辱,不斷剝削,不斷抽水攻擊,中央只能出幾篇飛機文宣洩做下樣遮下醜,任由各方勢力不斷在香港于取于携。

樓價不用説,各方勢力都會乘人之危,趁中央今年都分身不暇的空檔,無所不用其極去把土地供應政策全廢,令民怨社會矛盾更深,上街人士更多更激,樓價看來只會有上冇落。

總之中央理又死,唔理又死,進退兩難。

引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-6-18 10:20 PM 發表

又話咩收三千億關稅,又中國經濟唔得
蛋知,逃犯條例撤消
依家中美又就來簽約
點算,訂金要唔要再諗下?
點解唔要咁笨柒

引用:
原帖由 死啦啲青春痘 於 2019-6-19 10:17 PM 發表

點解唔要咁笨柒
香討淡淡教

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。