• 瀏覽: 11,024
  • 回覆: 167
  • 追帖: 1
熱賣及精選
引用:
原帖由 ngkafai 於 2019-6-18 04:20 PM 發表

好友願望成空, 今個星期3百萬人遊行, 明天又要大跌1000
要收貨.......叫誰人去做?

回覆 引用 TOP

不要下台,我支持林大媽

回覆 引用 TOP

支持林鄭特首

日本數十年前,利用二代核電原料棒製造出數以噸計核彈濃縮(足列裝千支核武)大部分存放在福島核電廠的涷水池內!(也就是日本不接受美國5t硼酸主因)而現在的福島輻射物是主要是軸239U,240U,洩漏單位32億,衰變期分別係6,500年及2,4000年.現在日本農糧食品都是帶輻射性...祝君好運!
引用:
原帖由 fulufulu01 於 2019-6-18 05:20 PM 發表

你可能唔明佢借條例想做乜
最重要人投磚,你掉金😍

米軍飲奶司令第一個話入中國島嶕,第一個龜縮.到底他是扮弱智還是真弱智~

回覆 引用 TOP

鄭媽媽為咗臭大二個兒子,含薪如苦,繼續在老爺家做奶媽,即使自己冇奶,亦要撐下去

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-6-18 04:36 PM 發表

又係你條淡友
你可以企去淡友果邊嗎

蘭州跳跳呃鳩人
跌……唔緊要……一次過勁跌……要快……到時候……傾盡全力入貨……財富大轉移……

回覆 引用 TOP

你估阿爺唔知你班友仔玩咩?咪黎一次大對決咯,睇邊個多錢d?

回覆 引用 TOP

Good Job

回覆 引用 TOP

基度山恩仇記即將上演

回覆 引用 TOP

林鄭政府真係仆街, 台灣一早話想同佢做單次引渡佢又唔肯 ,最後賣港求榮!

附件

Screenshot_20190616-065420_Samsung Internet.jpg(125.96 KB)

2019-6-18 06:01 PM

Screenshot_20190616-065420_Samsung Internet.jpg

引用:
原帖由 希志姐姐 於 2019-6-18 06:00 PM 發表

你可以企去淡友果邊嗎
唔好再嘈啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]