• 瀏覽: 6,692
  • 回覆: 49
毒果日日都唱樓價跌Ga la
但我淨係見到毒果成日創新低兼賣產

回覆 引用 TOP

新買嗰啲點算 慘

回覆 引用 TOP

劈咗六百萬?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 33illumunati 於 2019-6-18 04:20 PM 發表

已經冇人有興趣講樓, 劈價消息都冇人理
係無人想理你地啲廢淡 慢慢等

我心目中值1000萬,賣600萬咁L平

回覆 引用 TOP

淘大低層600萬,嚇死人咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 翠嶺峰 於 2019-6-18 04:01 PM 發表

今次劈到東九龍,應該好快劈到將軍澳

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190618&s=7015342&a=59729435
【二手成交】淘大花園反送中後首宗成交 兩房劈售600萬

《送中條例》及中美貿易戰為經濟及樓市添上陰霾,部份業主減價沽貨。利嘉閣鮑允中稱,九龍灣淘大花園終打破連續10天無成交悶局,有業 ...
淘大6球都叫劈,堅慘!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mahofai09 於 2019-6-19 10:27 AM 發表

係無人想理你地啲廢淡 慢慢等
2015年790萬賣左天宇海7b12A嘅股神,當然冇興趣講樓啦,日日🙉🙈🙊添!

買家米老定住,轉勢了,業主可能賠訂唔賣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kee07 於 2019-6-18 05:00 PM 發表

等緊三百萬買太古
下一世都冇你份。

回覆 引用 TOP

600萬齊頭,明嫁啦,做按揭和慳稅啫

引用:
原帖由 kissmeliner 於 2019-6-19 08:38 PM 發表

600萬齊頭,明嫁啦,做按揭和慳稅啫

回覆 引用 TOP

全部都600枱面數,邊有平過。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 翠嶺峰 於 2019-6-18 04:01 PM 發表

今次劈到東九龍,應該好快劈到將軍澳

http://s.nextmedia.com/realtime/ ... 5342&a=59729435
【二手成交】淘大花園反送中後首宗成交 兩房劈售600萬

《送中條例》及中美貿易戰為經濟及樓市添上陰霾,部份業主減價沽貨。利嘉閣鮑允中稱,九龍灣淘大花園終打破連續10天無成交悶局,有業 ...
Oh my god

回覆 引用 TOP

劈到媽媽聲

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]