大鑊?四點鐘特首開記者會!

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2019-6-18 04:14 PM 發表

為乜要開記者會?基本上講乜都錯
唔講又俾人話龜縮
而家都道歉,同支持嘅市民都有D交代

熱賣及精選
引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2019-6-18 04:24 PM 發表

班仆街記者唔係嚟問嘢!係繼續理橫折曲去踩多幾腳
記協出嚟嘅係咁o架啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomymt 於 2019-6-18 04:58 PM 發表

揾陳健波啦!
用CY來嘔心泛民也是一件樂事........應該是很有趣的事....!!
不知道財閥又會出幾多招數來對抗他........想起都興奮....!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cebe658 於 2019-6-18 04:37 PM 發表

比民陣誤導市民玩殘咗
仲有泛民班仆街

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kmh623000 於 2019-6-18 04:38 PM 發表

支持企硬,呢次怕左暴力示威,以後呢d暴力示威陸續有來,仲洗立法
冇錯
支持特首企硬,唔下台

引用:
原帖由 i30624770 於 2019-6-18 04:49 PM 發表

以經冇管冶威信未來做乜也冇撚用七一又創造歷史
今次中哂老美同班賣港賊嘅計

引用:
原帖由 JJ_girl 於 2019-6-18 05:04 PM 發表

唔講又俾人話龜縮
而家都道歉,同支持嘅市民都有D交代
犯民一定要佢落台,  點會收貨...

但現在 應該是 連支持佢的市民 都走失埋

回覆 引用 TOP

冇講對唔住,其實冇道歉過,林鄭又贏,你咪出泥行囉

回覆 引用 TOP

呢度變左政治區  whatsapp, FB 又好多變晒政治版

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2019-6-18 04:24 PM 發表

班仆街記者唔係嚟問嘢!係繼續理橫折曲去踩多幾腳
依樣野不意外呀  你睇返612個日警察開始要班暴徒退後 班者記都係企係班暴徒前面檔住警察做野
跟本班記者就係反中既人  咁多日以黎既報導 有幾多個記者係敢真實報導個事件出黎
一路以黎都係誤導緊所有香港市民 報導只係話個班唔係暴徒 係手無串鐵既市民 可想而知記者係咩人

引用:
原帖由 JJ_girl 於 2019-6-18 05:11 PM 發表

今次中哂老美同班賣港賊嘅計
傻啦,你都知是美國計,中央点會吾知,你估國安局班特工食香架,边個行頭,边個行尾,都一清二楚,吾係澳門張黑名單点來的。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2019-6-18 04:35 PM 發表

冇辦法香港人太多怨氣

由其是波叔派錢鑊野

街頭巷尾d人係咁屌
如果波叔上年派6千,今年派6千,一定少好多人出來行

真係想攞著數!
無賴到要求放晒班暴徒,仲要賠錢俾暴徒!
痴撚咗線

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...
引用:
原帖由 北極小熊 於 2019-6-18 05:41 PM 發表

如果波叔上年派6千,今年派6千,一定少好多人出來行
澳門最好例子

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。