好少睇錯巿

引用:
原帖由 車站野生的蛋 於 2019-7-21 01:09 AM 發表

好消息定壞?
前所未有咁好
簡單d就係對外經濟進一步開放

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
The one Sir ,亞爺玩開放,系咪入D劵商股? 海通得唔得?
定系開人仔ACCOUNT買 A股?

引用:
原帖由 9個性感的馬桶 於 2019-7-21 02:16 PM 發表

The one Sir ,亞爺玩開放,系咪入D劵商股? 海通得唔得?
定系開人仔ACCOUNT買 A股?
6837好似係被派上台話盈利升近八成
單日升咗1.8%
桶兄果然資深!呢類應分享成果頗豐富,前景明朗……長遠A股可能比港股仲多水位,支持你睇法

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-7-21 11:09 PM 發表

6837好似係被派上台話盈利升近八成
單日升咗1.8%
桶兄果然資深!呢類應分享成果頗豐富,前景明朗……長遠A股可能比港股仲多水位,支持你睇法 ...
聽日睇吓有無反應先,另外恆指會先低後高嗎?

樓主今晚香港咁亂,期指又大跌,聽日仲繼續睇好?

引用:
原帖由 ychungxd 於 2019-7-21 11:28 PM 發表

樓主今晚香港咁亂,期指又大跌,聽日仲繼續睇好?
無畏攪中聯辦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9個性感的馬桶 於 2019-7-21 11:11 PM 發表

聽日睇吓有無反應先,另外恆指會先低後高嗎?
應該刀好難跌,待A股帶領升巿
開市有望百威大孖耍D水正式回流,但

政局方面麻煩少少
本身衝擊中联辦因而企硬清場乃正路之果
昨天起出爆炸品,今晚上环仍累見火光陰招早備,仲要隨身攜帶滅火筒代表咩?

元朗西鉄果边仲麻煩……仲之D外資投資者卻步也好正路,睇黎入巿意慾會否影響也先行降至五五
不過呢期始終爺糸大水行先,托事穩局為次
那怕微跌一舊、也有机會被抽上正數之水平,能否有更可觀的水力去印證這牛二之說亦要多少少時間印證,希望期結高水仍然成立,小漲小回之拉据格局應可維持兩三天

預計呢三天比過去兩週更悶
上下二百果隻
宜D牛不宜紅
亦不宜過夜
天日有時間、有新料再更新

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-7-22 12:06 AM 發表

政局方面麻煩少少
昨天起出爆炸品,今晚上环仍累見火光陰招早備,仲要隨身攜帶滅火筒代表咩?

元朗西鉄果边仲麻煩……仲之D外資投資者卻步也好正路,睇黎入巿意慾會否影響也先行降至五五
那怕微跌一舊、也有机 ...
謝謝分享👍👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-7-22 12:06 AM 發表

政局方面麻煩少少

那怕微跌一舊、也有机 ...
等你指引

引用:
原帖由 9個性感的馬桶 於 2019-7-22 12:24 AM 發表

等你指引
係轉戰A股就吾好等,尤其科網新股頭五日有爆升大綠燈机會難逢……新屎坑短炒吾怕慢人一步
到週末才放都仲有水位多,估估吓

順帶一提,自己覺得貿易會議有具體的方案傾得成也甚樂觀,君不見兩边官方及一眾財演不也是交行貨淡化其正面之因素,查實只用作部處上一個交易日之突擊!!
呢期升完或平伏三兩日、甚至縕醯下調氣氛之時正發出突如其來的好消息,上次峰會冇乜實質野傾到出台卻比佢硬挾咗一獲,呢次禾貢睇

自己再打個七拆先行備忘吧,揸油!~

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-7-22 12:39 AM 發表

係轉戰A股就吾好等,尤其科網新股頭五日有爆升大綠燈机會難逢……新屎坑短炒吾怕慢人一步
到週末才放都仲有水位多,估估吓

順帶一提,自己覺得貿易會議有具體的方案傾得成也甚樂觀,君不見兩边官方及一眾財演不也是交行貨淡化其正面之因素,查實只用作部處上一個交易日之突擊!!
呢期升完或平伏三兩日、甚至縕醯下調氣氛之時正發出突如其來的好消息,上次峰會冇乜實質野傾到出 ...
出面攪到白3人打黑3人,怕唔怕

回覆 引用 TOP

元朗出現呢班光復之友煙該有排煩
且會是突如其來的衝突,分分中沒完沒了
D師拉斯文果D吾覆桌,燥底思想未成熟死士系列或忍吾住道氣,仲之該區住客固然安危受困擾
樓市引伸出下調甚至割價逃亡潮也未定。。

咪住先……先前光復上水本帖有指出官仔骨骨果兩位猛人無啦又派水又盛、蠱惑味濃。。
若果其意途真的用以支持口罩幫,即當天說過比力之說,結果真的連開两舖上水射落沙田呢口週末孖宝。結果當晚發生咩事?咁啱得咁橋,被圍的地慘行家叫新基哥,又叫衝、又升温、又被外圍大包圉

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-7-22 12:52 AM 發表

元朗出現呢班光復之友煙該有排煩
且會是突如其來的衝突,分分中沒完沒了
D師拉斯文果D吾覆桌,燥底思想未成熟死士系列或忍吾住道氣,仲之該區住客固然安危受困擾
樓市引伸出下調甚至割價逃亡潮也未定。。

咪住先……先前光復上水本帖有指出官仔骨骨果兩位猛人無啦又派水又盛、蠱惑味濃。。
若果其意途真的用以支持口罩幫,即當天說過比力之說,結果真的連開两舖上水射落沙田呢口週末孖宝。結果當晚發生咩事? ...
續上文:
當晚以小弟之個人料事之透切
不難發現。。為何警力甚充裕之人
地面三路包抄圍困士威者
卻明知會將之趕進入該五層地铁站
奇怪的是,該處有名店甚多+遊客滿瀉+街坊必到之合家消費場所,竟然可以明知當日下面示威,完場吾散會發展成怎麼樣的格局。。卻他他調調、大大方方的正常營業??……

講到呢度。。若果大家仍覺一切合理不過的話
小弟就只能話: 你們不正常了

回覆 引用 TOP

今朝好誇張,中美不停放利好消息

回覆 引用 TOP

睇好低開高收,下午好似樓主咁講,個勢直上29000

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。