好少睇錯巿

引用:
原帖由 RolexWorld 於 2019-6-20 01:40 AM 發表

大約回調一成左右?因為我諗住今年買樓,暫時啲新盤全部抽唔中。
樓市太過海鮮同敏感,而家D業主旭D就封盤吾賣
辣椒出台後才有望進一步下調3至5%吧,一成要待一年後亦要事乎兩边角力而定,等不到就继續抽新盤(今週末開四個)

空置税死線前應有兩個巴仙下調,但而家牛市要升番D

熱賣及精選
引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-6-19 07:49 PM 發表

週五東九又有新地皮招標,連同剛撻掟合共兩塊地皮,積極的愛慘商又兩飛了

大富翁玩得多,一條跑道、三四塊地咁在手惡到呢。。
愛商又加入推盤陣營,上次以中價推九成

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9個性感的馬桶 於 2019-6-20 11:36 AM 發表

即系短期仲要上?你會短線睇幾多?
三日升千三
港交終於觸及蟹貨區而被食糊
但騰訊拍中興應聲追落後增新動力
今天286危危地,绝对不能玩紅
大户要直線夾淡改以往路線

今晚再更新……

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-6-20 12:12 PM 發表

三日升千三
港交終於觸及蟹貨區而被食糊
但騰訊拍中興應聲追落後增新動力
今天286危危地,绝对不能玩紅
大户要直線夾淡改以往路線

今晚再更新…… ...
知道
我想問2318平保詳位放好?我90.2入

引用:
原帖由 9個性感的馬桶 於 2019-6-20 12:37 PM 發表

知道
我想問2318平保詳位放好?我90.2入
睇你心境,破位可待
大市下週或回少少+另類變數或出台

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-6-20 12:44 PM 發表

睇你心境,破位可待
大市下週或回少少+另類變數或出台
如市底強隻野唔知有無機上紅底, 系怕隻野chock

引用:
原帖由 9個性感的馬桶 於 2019-6-20 12:49 PM 發表

如市底強隻野唔知有無機上紅底, 系怕隻野chock
咁就食咗先
領$刀玩咗好耐先上到呢個位

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-6-20 12:55 PM 發表

咁就食咗先
今日會放,妟D轉碼落隻5G,多謝The one Ching

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-6-20 12:55 PM 發表

咁就食咗先
93.2放左,賺3蚊唔錯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9個性感的馬桶 於 2019-6-20 12:58 PM 發表

今日會放,妟D轉碼落隻5G,多謝The one Ching
c兄夠手快喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-6-20 01:25 PM 發表

c兄夠手快喎
有得食唔等啦…話之佢升紅底

下午晏D外圍因素或會介入
但牛市鉄三角仍然強硬

北水力撑抗動亂
上街助攻地惨鬆
七一慶典勢過渡
外圍因素難加熊

咁可以加牛嗎?

引用:
原帖由 9個性感的馬桶 於 2019-6-20 01:56 PM 發表

有得食唔等啦…話之佢升紅底
入咗未?又重手?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。