好少睇錯巿

陰陰跌,點玩都死

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-8-1 03:53 PM 發表

270边亞爺有獨善其身国策派出場
再跌就开始諗內地股旁身
大市回升之先必食正其水

年底可找數: 買大陸股羊在起跑線
今晚好地地,聽朝又唔知點

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-8-1 10:44 PM 發表

夜期咩料突然抽升過百点?
美股升過200,唔知咩事,會唔會收復失地

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-8-1 10:44 PM 發表

夜期咩料突然抽升過百点?
指數出得唔好,再抄減息,所以爆升

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-8-2 12:16 AM 發表

原來幾隻科技股出甜績,微軟、蘋果等等。。

港女今日收市前在高位下調而收,本身能升的份子甚少,但始終已經連跌了幾天,明天週末市實在有條件出現不少低位入貨的情景出現,比今日尤甚也不出奇……不然的話,過週末再搞吓野便直插無水花??……大户派$咁簡單??……我開始有少少心理準備,亦都尊重美股之喜悦氣氛若持續到 ...
咁到27800要放牛唔過夜?轉熊等下週一?

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-8-2 12:40 AM 發表

Plan A
27650 开市升二百27850
1000 27920
1030 278xx
1100 27950
收27950近三百点

B
0930 27770升一百
1000 27900
1030 27850 to 28010
收279xx合理
升咁多?

回覆 引用 TOP

玩完,跌800點, 傻侵9月1日正式加10%關稅

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-8-2 08:39 AM 發表

你吉過定牛過?
牛左已打,只有 5G, 939
5G 1.95溝會

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-8-2 09:25 AM 發表

入紅啦
不宜牛
仲有得跌卦
哈哈,唔玩, 近熊28372貴到死,留買正股

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-8-2 09:31 AM 發表

準備入內地糸
溝左5G 1.96 如再跌穿1.9 All in
放左939 年尾見5蚊邊all in入

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-8-2 10:11 AM 發表

939冇咁低啦,希望你放得啱
5G塔隨時爆seed
如果情況再唔樂觀,年尾隨時見到5蚊
另外想問 正股 沽空要點玩法?
銀行做唔到?

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-8-2 01:34 PM 發表

例如友邦紅?銀行有卦
等週二彈沽建行

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-8-2 03:22 PM 發表

吾係卦?……
系,希望痕子週一收屎前落多浸預264 ~265會反手牛搏週二彈彈但系短打食番2,3百點,到時沽空戶口攪得掂,我會週二收屎前開始沽空建行。

回覆 引用 TOP

The one Sir, 個市有無得彈
我已準備好子彈

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。