好少睇錯巿

引用:
原帖由 elibibi 於 2019-6-20 02:49 PM 發表

現在2元入也可嗎?

我驚驚 我覺得佢抵買

因我係穩陣派 買咗939 同388 哥啲

788 我睇唔透啊 我靠你指點 目標價多少呢 小兄台
來季業J堅,預22三食

熱賣及精選
引用:
原帖由 農場小小採購 於 2019-6-20 03:34 PM 發表

還是入788好嗎?
763追落後

引用:
原帖由 9個性感的馬桶 於 2019-6-20 03:22 PM 發表

5G行快左wor
234月就行快咗
而家無阻,788績屬必買品

引用:
原帖由 農場小小採購 於 2019-6-20 03:36 PM 發表

現價可追?
1兩蚊食糊可追
兩者今秀高位走

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 農場小小採購 於 2019-6-20 03:22 PM 發表

2007 11.12有貨
請問師兄我現正加注合適?
短期上望幾多?下望幾多?感謝🙏🏻
剛啱先出好消息
下週內可食糊先(內地指數又衝近高位)
長遠睇你自己,四月高位仲有個半,當佢7毫12.5

引用:
原帖由 農場小小採購 於 2019-6-20 03:50 PM 發表

請問師兄我d恒牛洗唔洗走先?
可博佢逆其行明早殺埋6仔先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jackcheung888 於 2019-6-20 03:55 PM 發表

我都睇错市,今日走晒d股票
太多利好因素、超出所想所求
明天乃額外恩典的关键,執生

引用:
原帖由 9個性感的馬桶 於 2019-6-20 04:11 PM 發表

即系高開低收
愈接近高位+週末
愈接近收油/微調
五天升千五風險不少架
自己睇吓外圍執生

引用:
原帖由 9個性感的馬桶 於 2019-6-20 05:02 PM 發表

會唔會極速殺埋28800熊先回? 上面太大成交金額
吾殺都要試震吧,五全勝在望

引用:
原帖由 9個性感的馬桶 於 2019-6-20 05:13 PM 發表

hope so...add oil
D資金由五月中大跌市之後節節止蝕離場,大熊市之下手存不少資金、甚至由樓市高位套現大有人在

也許兩週前有醒目仔在271數度跌定底下先入一注,根本仍有大量資金尤以散户群睇定而入
上週講到明修補277裂口可期再度入市
卒之一野過上漲牛市初現吾等人
週二利好消息遂步派台引致過半資金入市吾好蝕章,果真富豪級約百萬人之餘,千萬身家的散户亦不少……走資移民不足半成也

申算今日未及千億資金,歐美氣氛仍旺之下,明天續升浸浸殺紅鲜血再現亦不無機會……
大市由三幻頂下調了三千五百点反彈千八点計,衝埋明天足二千点亦不足為過……睇睇今晚隨咗中電營警之外仲有冇其他不利消息而定,始终報復式全週五連勝叫糊乃破數據的新玩法,吾信吾信又一挾,一於狹埋天日呢口才收手過週末食花生睇喪屍遊行。。利好數據仍足以抗衡甚麼補裂口的舊有玩法,希望開正我新思維新經濟新劇本的变種挾淡mode

引用:
原帖由 elibibi 於 2019-6-20 04:59 PM 發表

1383點睇
呢隻投降……暫未有意向轉職業

業餘老散今天忙個不停

不如c兄講吓你自己睇法及有冇貨,等其他c苦級高手參詳討論吓

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BonnC 於 2019-6-20 07:29 PM 發表

941,又如何,揸左好耐
本週升上來非單一因牛一所致,剛發報4G業務增長不少,也許70至71蟹貨不少,5G進行未成熟暫時也有一定上升空間

不竟五月尾除淨之後由68隨即反彈上70見強勁,當時大市正被重擊至低位仍疲弱(五窮六絕乃坊間智慧,謹有少數認為六月仍有變數),當時華為連番被打擊亦有利其股價,講到尾八月份業績可以憧憬續炒多轉

建議不用急於一時而放(減磅則自己衡量於71高位),估計八月又有一輪炒業績峯位可破位而沽,食多幾蚊亦有資(未咁快被5G勢力而劈價既)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9個性感的馬桶 於 2019-6-20 08:35 PM 發表

跌市時留意港滙由7.85強勢至今,當時唸唔通點解仲要插,市場解讀因拆息問題引起,講還講身上有錢週身痕,我唔識睇圖,簡單唸入貨搏一搏唔駛2頭撲,點都好人為資金市唔好咁睇少 ...
金管局數度出手之時正被黑手攻擊
点解早說冇股災皆因背靠亞爺未欋八國联軍而至
劇本論正實高高低低也有著那無形之手在其中
貿易戰講足成年亦成功其上落承接之大勢中看到一定端危,聽聽埋埋一眾財演再自行喘麼其固中虚實乃樂趣之處,獲益不少

引用:
原帖由 whiskybase 於 2019-6-20 09:14 PM 發表

信侵侵! 實跌!
侵侵而家自身難保……伊朗印度面面受敵又要拉票
加關税已經引發國內企業咋型,來季經濟數據未報之前必須收手扮fd降低合作協議袋住先……不竟自知中方企硬又經濟暢旺誓不妥協,呢期九成九借這下台階擺平這爛攤子

引用:
原帖由 井底泛黃的水管 於 2019-6-20 09:44 PM 發表

公務員今年都加5點幾%, 有呢班購買力喺度,樓價點會跌
佢地年年都加,亦係購買力最強果班,根本一直提供住一班新進的準買家及操盤簇

恐怕呢一点對樓市升跌無大関係

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。