• 瀏覽: 1,774
  • 回覆: 33
  • 追帖: 1

所以大家要遠離窩輪

引用:
原帖由 鬧鐘筒 於 2019-6-17 02:39 PM 發表

所以大家要遠離窩輪
過左兩日時間值, 是咪近末日輪?

引用:
原帖由 入口商 於 2019-6-17 02:47 PM 發表

過左兩日時間值, 是咪近末日輪?
仲有70幾日,唔會差咁遠。正股drop 1% 大佬,槓桿9倍,唔升9%都算唔洗drop 2.6% 呀

回覆 引用 TOP

10.552% (價外
有乜問題, 你自己唔識睇輪, 唔好乜都話呃~ 呢D要等超級大插

不過都唔會揀呢個 麥乜, D價出得奇怪~

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
Call? 升時跌得仲大獲呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2019-6-17 03:02 PM 發表

10.552% (價外
有乜問題, 你自己唔識睇輪, 唔好乜都話呃~ 呢D要等超級大插

不過都唔會揀呢個 麥乜, D價出得奇怪~
梗係有,縮vol +買賣差價大,10%價外好少唔關事

引用:
原帖由 鬧鐘筒 於 2019-6-17 03:10 PM 發表

梗係有,縮vol +買賣差價大,10%價外好少唔關事
咁呢隻個價係衰D  
10%價外好少?

fans 特色 :
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2019-6-17 03:13 PM 發表

咁呢隻個價係衰D  
10%價外好少?
Of course. I always buy 5-10% out of money

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2019-6-17 03:13 PM 發表

咁呢隻個價係衰D  
10%價外好少?
過兩三日就入價

引用:
原帖由 鬧鐘筒 於 2019-6-17 03:15 PM 發表

Of course. I always buy 5-10% out of money
27 D product係差D , 只覺得佢正股跌唔夠1%, 隻輪又長又遠, 又唔算好搵笨姐~

fans 特色 :

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鬧鐘筒 於 2019-6-17 03:16 PM 發表

過兩三日就入價
咁有信心? 27 個價好硬, 難炒

fans 特色 :
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2019-6-17 03:18 PM 發表

咁有信心? 27 個價好硬, 難炒

回覆 引用 TOP

咁有信心就借貨沽空啦

玩輪死自己

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]