[其他] 下個主題-明日大嶼

引用:
原帖由 Man208 於 2019-6-17 08:29 PM 發表

講緊你自己呀,垃圾。
咁撚七吾怪得之我買深圳南山 你買中山啦

仲要公寓

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
就算成事,揾鬼入去住咩,咁x遠。市區樓價唔會因為咁而大跌

回覆 引用 TOP

泛民又會改個名去洗傑青腦,明益大陸! d錢用哂去益大陸貪官,一定要反!

好像逃犯條例改名做送中條例咁,個個杰青鬼上身咁信哂。
同果d比錢佢運木雕,查實運毒,冇腦西一9樣天真

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股票輸爆廠 於 2019-6-17 02:30 PM 發表

又行?吾怪得外國叫香港做示威之都,煩過乜
煩過撚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 炒樓大贏家 於 2019-6-17 08:23 PM 發表

我交左廿幾三十年入息稅 無資格抽公居屋
無首置貸款(應該有人記得)無講人講地

伯母 我都毫無怨言
一己之力辛辛苦苦買左幾層樓
而家你就要搞死佢

我梗係反你啦 777! ...
好欣賞你呢d人,me too.  不過你冇惱氣住,睇真d內容,講俾邊啲人㗎!!!你get錯我d意思了.....

一地兩檢,香港人一行過條線就會比公安拉上大陸,hahahahaha

而家點??有嗎?

事實就只有肥佬健扮比大陸公安拉,hahaha

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前晚自我的獅子 於 2019-6-17 08:40 PM 發表

好欣賞你呢d人,me too.  不過你冇惱氣住,睇真d內容,講俾邊啲人㗎!!!你get錯我d意思了.....
我吾係鬧你
只是有d人以為我呢類人好想上街咁⋯⋯

其實係被迫上街!保資產

回覆 引用 TOP

再搞d麻煩野7婆就拜拜了

回覆 引用 TOP

明日大嶼可能等同當年8萬5. 如果唔想下一代住得比而家更細更貴. 大家絶對唔應該反對, 以免歷史重演, 悔不當初.

引用:
原帖由 床上硬硬的神童 於 2019-6-17 07:27 PM 發表

二百萬人支持反送中而已,並不是代表會咩都盲反。(利申:我係二百萬反送中之一)
是的!是兩件事來的!
今次的反對原因是環保呀,同避免香港人辛辛苦苦儲返來的儲備,不明不白咁轉咗比大陸,起的大白象,新界有地又唔收。。。
係為大義呀!

引用:
原帖由 jimmy83713 於 2019-6-17 16:57 發表

我又覺得唔係佢, 個人認為下屈都會係女人做
係咪藐咀藐舌又小家嗰件

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 床上硬硬的神童 於 2019-6-17 07:27 PM 發表

二百萬人支持反送中而已,並不是代表會咩都盲反。(利申:我係二百萬反送中之一)
民主不是咁
你地唔中意就可以暴動

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 廚房枯燥的水樽 於 2019-6-17 09:24 PM 發表

是的!是兩件事來的!
今次的反對原因是環保呀,同避免香港人辛辛苦苦儲返來的儲備,不明不白咁轉咗比大陸,起的大白象,新界有地又唔收。。。
係為大義呀! ...
一單還一單,不要低估香港人智慧,這個藉口前陣子已證明炒不起,白痴都睇得出你哋係借d依為反而反,你唔信?即管放長雙眼睇下你今次又炒唔炒得起囉!

香港唔發展等死

領展,越秀,恆生,恆地

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dicdicgum 於 2019-6-17 02:26 PM 發表

各位業主,似乎逃犯條例已經在2020七月前都無得再攪了,林鄭理應會集中火力來推明日大嶼來討好中央。你地對明日大嶼山又有咩意見?7-1係咪又會行出來呢? ...
有呢啲為反而反,香港最好乜都唔好做啦!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。