大穫⋯宣佈左啦⋯會收Apple 70巴仙大關稅!貿易世界大戰⋯偷襲珍豬港式⋯開波啦⋯

引用:
原帖由 正在始動真陰公 於 2019-6-17 08:25 AM 發表

送來香港,大把黑衣人要
对,轉手送返大陸,大把人要

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 行衰運 於 2019-6-17 08:30 AM 發表

一條咁既標題就誤導到你地,香港人既智商堪虞。
救命,吾怪得咁易被人洗腦。
齋Up区講野你當真?你吾似本地人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leslielo 於 2019-6-17 08:31 AM 發表

美國萍果,生果,唔係iphone,你比人fake咗
咁印度馬騮咪冇蘋果食?
馬騮係神來㗎!

回覆 引用 TOP

阿差會買有貴又廢嘅機?阿差算過草都冇條生啦!

唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 火腿美人 於 17-6-2019 08:27 發表

唔通呢次係先達番生契機, 香港人又可以炒賣 iPhone, 幫阿差搬機去印度......
好像是食的蘋果,不是手機蘋果。😥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 港式片皮鴨 於 2019-6-17 08:26 AM 發表

黑衣=乞兒
😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 南宮老人 於 2019-6-17 08:40 AM 發表

食嘅蘋果同手機iphone佢地都未睇清楚,網評員就撲出嚟吹噓
一嘢KO走狗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 desperado11 於 2019-6-17 08:48 AM 發表

大陸有樣學樣香港唔發都幾難,日日幾萬個水客帶蘋果
走狗無常識到比人fake完,仲話帶水果返內地!

回覆 引用 TOP

乞衣人愛歪風。

回覆 引用 TOP

好好笑 好多人睇D唔睇d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 火腿美人 於 2019-6-17 09:22 發表

賊佬本色, 表面轉口蘋果, 實際走私 iPhone...........

跌吉師兄們, 太老實.........
吹水唔抹咀,.........果D PK 轉數邊有咁快呀...........

引用:
原帖由 火腿美人 於 2019-6-17 08:27 AM 發表

唔通呢次係先達番生契機, 香港人又可以炒賣 iPhone, 幫阿差搬機去印度......
萍果水果

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。