• 瀏覽: 44,954
  • 回覆: 263
  • 追帖: 1
白痴,是能吃的蘋果

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 路西法基金經理 於 2019-6-17 08:08 AM 發表

印度佔apple 收入好少。。。。
實際數字事少,明剃眼眉事大,擺明一D面都唔比~

向蘋果日報收70%關稅?

回覆 引用 TOP

印度會買好多美國蘋果嗎?好奇問

回覆 引用 TOP

最好再來金融世界大戰,資產價格下跌7成,班港豬就知死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 火腿美人 於 2019-6-17 08:27 AM 發表

唔通呢次係先達番生契機, 香港人又可以炒賣 iPhone, 幫阿差搬機去印度......
先達改做果欄??

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2019-6-17 09:00 AM 發表

小米又成大羸家
醒目

回覆 引用 TOP

熊仔萬歲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 要貨唔要錢 於 2019-6-17 07:59 AM 發表

呢次世界性衰退唻啦⋯

~~~~~~
印度宣布對美國加征報復性關稅,光蘋果關稅就高達70%...

每日經濟新聞2019-06-17 07:29

每日經濟新聞(博客,微博)記者 蔡鼎 每日經濟新聞編輯 鄭直

美國在全球範圍內挑起的貿易糾紛,又遭到了一國的反制。

據CNN消息,北京時間6月15日,印度提高了對美國出口商品的關稅。印度財政部德里時間周六在一份聲明中表示,將對 ...
印度都算有仁義,唔係中國低潮時踩多腳
而家啲廠又要諗下去唔去印度了

引用:
原帖由 要貨唔要錢 於 2019-6-17 07:59 AM 發表

呢次世界性衰退唻啦⋯

~~~~~~
印度宣布對美國加征報復性關稅,光蘋果關稅就高達70%...

每日經濟新聞2019-06-17 07:29

每日經濟新聞(博客,微博)記者 蔡鼎 每日經濟新聞編輯 鄭直

美國在全球範圍內挑起的貿易糾紛,又遭到了一國的反制。

據CNN消息,北京時間6月15日,印度提高了對美國出口商品的關稅。印度財政部德里時間周六在一份聲明中表示,將對 ...
繁體字

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2019-6-17 09:12 AM 發表

先達改做果欄??
賊佬本色, 表面轉口蘋果, 實際走私 iPhone...........

跌吉師兄們, 太老實.........

專心炒股........

吹水會分心, 會走雞.............
以為講緊i-phone果d友仔係咪唔識字

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leslielo 於 2019-6-17 08:31 AM 發表

美國萍果,生果,唔係iphone,你比人fake咗

回覆 引用 TOP

又話有生產線响印度!?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]