IG大升 正

IG大升 正 E-mail 此主題給朋友

好開心

附件

83524339-0CE2-41AD-9F9A-CCC20182694D.png(153.75 KB)

2019-6-16 06:37 AM

熱賣及精選
一早唔應該條例拉 無拉拉無左4000點

個range成60咁鬼

回覆 引用 TOP

數字比人命…
原來係更重要!
(香港人呀~)

引用:
原帖由 brianlam 於 2019-6-16 06:49 AM 發表

一早唔應該條例拉 無拉拉無左4000點
係個仆街政府搞事,抵俾中央吊

附件

Screenshot_20190616-065420_Samsung Internet.jpg(125.96 KB)

2019-6-16 06:57 AM

Screenshot_20190616-065420_Samsung Internet.jpg

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香煎邊緣的主題 於 2019-6-16 06:57 AM 發表

數字比人命…
原來係更重要!
(香港人呀~)
你先搞清楚件事啦,我剛貼了圖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香煎邊緣的主題 於 2019-6-16 06:57 AM 發表

數字比人命…
原來係更重要!
(香港人呀~)
條例害處:如果係大陸做生意或工作的港人,隨時俾人屈或陷害要送返國內,國內有法治嗎

有時要權衡輕重

引用:

數字比人命…
原來係更重要!
(香港人呀~)
仲有D人話外國逃犯走來香港點算呀,電影都有得睇,犯人只會坐大飛走佬的,如外國逃犯入境,遞解出境就得

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:

數字比人命…
原來係更重要!
(香港人呀~)
如果成個社會安居樂業, 有足夠社會福利, 如公屋,社保,退休保障,相信人會更有良心。
係社會迫到香港人以錢行先

失業倉

中獸
大唐
華能

長建名句
過程中不會抱有志在必得的心態。
引用:
原帖由 chanwai888 於 2019-6-16 07:03 AM 發表

如果成個社會安居樂業, 有足夠社會福利, 如公屋,社保,退休保障,相信人會更有良心。
係社會迫到香港人以錢行先
香港人?
你兩三個本版版友仔,
就又出黎代表香港人!
(買咗好多牛仔好驚咩~)

回覆 引用 TOP

引用:

數字比人命…
原來係更重要!
(香港人呀~)
金鈡仆街为出位……l6大升

引用:
原帖由 Redcoke 於 2019-6-16 07:11 AM 發表

金鈡仆街为出位……l6大升
泛民一定要攪/玩到,
特首下台先會停止!
拒絕去開任何會議,
公務員加薪要等出年。
(千億工程得個拖字~)

加上班大學生哥們…
日日四出攪不合作運動,
地鐵,車站,機場,商場,銀行,港交所,金銀埸,
全部都做唔到生意冇晒人!

香港好快玩完…
股市,樓市,匯市全訓街喇!

回覆 引用 TOP

請問什麼人星期日早上玩IG?

引用:
原帖由 川普愛金正恩 於 2019-6-16 06:59 AM 發表

條例害處:如果係大陸做生意或工作的港人,隨時俾人屈或陷害要送返國內,國內有法治嗎

有時要權衡輕重
你讀熟果三七條,咩罪先可以要求引渡先講野啦,每人數以十萬計的港人來返大陸,以家唔拉?系要等條例通過先拉?

真系人一獨,腦就殘。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。