https://www2.hkej.com/landing/mo ... D%E9%87%8D%E8%A6%81
特朗普周五接受霍士新聞(Fox News)訪問時改口,指與習近平見面與否並不重要(it doesn't matter)


侵爺吾想見,咁代表d咩?



引用 TOP

被引用(58)
代表習帝唔想見佢


引用 被引用(5) TOP

代表一時放好消息、一時壞消息。不停造市搵錢


引用 被引用(2) TOP

代表習總拒绝見佢


引用 TOP

擺到明就係為自己鋪落台階


引用 TOP

代表賊両普無面見人,都係見鬼好


引用 TOP

呢條傻西思覺失調囉!可能主席回覆條傻西就算去都唔見你!吹咩!咁佢咪自己搵條落台階!正傻西!


引用 TOP

侵侵給自己找台階下罷了,習從頭到尾就沒理過他,都是他在自說自話


引用 TOP

我地外交部送了尾各佬六大字“相見不如不見”,前幾天還在恐嚇我地,如果唔見會點點點嫁😆😆


引用 TOP

之前嚇習大大,話唔 見傻侵,中國要受很果,知道中國不屈服,就跌左落地抓反一手沙,反過來話唔會 見習大大,美國真系無得輸


引用 被引用(1) TOP

係習爺吾 so佢驚落吾到台咋


引用 TOP

你思覺失調
反轉講都得
係習爺冇反應,儍西侵先至咁講



引用 TOP

準備加關税!


引用 TOP

因為阿侵侵聲嘶力歇講到明想見習大大一面﹐點撚知赤共祇讀不回所以阿侵侵發細佬仔皮氣碌地沙話唔見。


引用 被引用(1) TOP

侵侵真係好鬼富娛樂性


引用 TOP

伸延閱讀
 59 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票




重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。