註冊 登入

[新盤] 進取!元朗臻頤首批折實15-18k

進取!元朗臻頤首批折實15-18k E-mail 此主題給朋友

新世界元朗新盤瑧頤閃電推盤,晚上近8時左右首推110伙價單,佔全盤313伙的35.1%,價單定價由474.6萬至1,161.1萬元,價單呎價17,599至21,294元,180天即供最高16%折扣,整批折實398.6萬至975.3萬元,折實呎價14,781至17,883元。

熱賣及精選
咁平....但個位置好似唔係太好

引用:
原帖由 mahofai09 於 2019-6-15 12:07 PM 發表

個頭黎講算唔平

引用:
原帖由 mahofai09 於 2019-6-15 12:07 PM 發表

好進取即供價

開放式 231呎
2樓A5 $3.986M @17255

一房 303呎
2樓A3 $4.826M @15927

兩房 434呎
1樓A8 $6.415M @14781

3房套 577呎
1樓A1 $9.392M @16277

引用:
原帖由 寒冬黃色筍盤 於 2019-6-15 12:08 PM 發表

個頭黎講算唔平
谷上AA什麼也平!什麼也好!咀已o

引用:
原帖由 EdwardEd 於 2019-6-15 12:13 PM 發表

谷上AA什麼也平!什麼也好!咀已o
又話人係AA 有冇悶啲
我講左幾多次如果我係AA 我會比車撞死 之後仲要無全屍
你係廢淡?

回覆 引用 TOP

隔嚟溱柏現樓加勁啲嘅會所都係賣到萬二蚊尺倒~個 mark up 足足有三成多~
可況就算同一價錢~ 都係諗返同系嘅溱柏贏面較大~ 起碼個會所正好多

引用:
原帖由 indialettuce 於 2019-6-15 12:33 PM 發表

隔嚟溱柏現樓加勁啲嘅會所都係賣到萬二蚊尺倒~個 mark up 足足有三成多~
可況就算同一價錢~ 都係諗返同系嘅溱柏贏面較大~ 起碼個會所正好多
所以是不是如谷上AA話早買早享受,遲買貴幾球

自己諗下

引用:
原帖由 EdwardEd 於 2019-6-15 12:34 PM 發表

所以是不是如谷上AA話早買早享受,遲買貴幾球

自己諗下
仲想害人?當年不斷叫人賣樓
你睇而家嘉湖 你就知係唔係遲買貴幾球
唔好淨係識亂話人AA啦廢淡淡
不過等左十幾年都買唔到樓 思緒係無咁清晰同悲觀

如果好賣,溙柏會即升

引用:
原帖由 -soso- 於 2019-6-15 12:13 PM 發表

好進取即供價

開放式 231呎
2樓A5 $3.986M @17255

一房 303呎
2樓A3 $4.826M @15927

兩房 434呎
1樓A8 $6.415M @14781

3房套 577呎
1樓A1 $9.392M @16277
三房無套,開放式廚房賣九球幾,得人驚!

引用:
原帖由 raynaldo9 於 2019-6-15 12:41 PM 發表

如果好賣,溙柏會即升
認同,所以溱柏贏面大好多~ 質素比榛頤有過之而無不及,但尺價平三成~

引用:
原帖由 indialettuce 於 2019-6-15 12:33 PM 發表

呢口價係Yoho 價,貴到離普!
三房呎價都咁貴

隔離溱柏近期成交822呎賣905萬(高層單位),點解要以932萬買間577呎,差左245呎,大過佢一間開會式呢。

引用:
原帖由 dance5 於 2019-6-15 12:46 PM 發表

三房無套,開放式廚房賣九球幾,得人驚!
證明發展商睇好樓市。1Q清

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。