• 瀏覽: 27,462
  • 回覆: 215
  • 追帖: 22
深圳算唔算大灣區?

熱賣及精選
引用:
原帖由 明日老闆 於 2019-6-9 06:21 PM 發表

深圳算唔算大灣區?
深圳肯定算,大湾区9个城市加两个特别行政区 广州 佛山 深圳 中山 珠海 江门 肇庆 惠州 东莞 香港 澳门

引用:
原帖由 今天灰腋下 於 2019-6-9 01:28 PM 發表

港口鎮2個,石岐近中山北站1個。3個共用430萬人仔。我全力支持大彎區,用行動實行。中國努力、努力、努力…國富家強。
厉害

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 今天灰腋下 於 2019-6-9 01:28 PM 發表

港口鎮2個,石岐近中山北站1個。3個共用430萬人仔。我全力支持大彎區,用行動實行。中國努力、努力、努力…國富家強。
師兄厲害👍,我只有半個深圳物業

引用:
原帖由 放眼睇彎區 於 2019-6-9 06:23 PM 發表

深圳肯定算,大湾区9个城市加两个特别行政区 广州 佛山 深圳 中山 珠海 江门 肇庆 惠州 东莞 香港 澳门
謝謝樓主解答

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日老闆 於 2019-6-9 06:31 PM 發表

幾時入貨噶,深圳依家樓價都很高了

引用:
原帖由 东莞房产大奶文 於 2019-6-9 05:06 PM 發表

天益城卖到单价12500一平啦,好火爆
隆生一萬,比天益城質量用料好。對面佳兆业都快開盘了。

支持大灣區,淡水有一套

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日老闆 於 2019-6-9 06:31 PM 發表

我本來想買深圳,但太貴了。之後到中山旅遊,發覺中山的環境很好,食物也好,中山人也善良,將來發展也會有大展拳腳的態勢,因此決定投資那裏,及將來退休安老之用。如果身邊再有錢,會繼續投資中山。

引用:
原帖由 放眼睇彎區 於 2019-6-9 10:17 AM 發表

幾套物業了
大灣區只有兩套 中山 珠海也捕局

引用:
原帖由 今天灰腋下 於 2019-6-9 06:50 PM 發表

我本來想買深圳,但太貴了。之後到中山旅遊,發覺中山的環境很好,食物也好,中山人也善良,將來發展也會有大展拳腳的態勢,因此決定投資那裏,及將來退休安老之用。如果身邊再有錢,會繼續投資中山。 ...
大灣區前景是很好的

引用:
原帖由 百厭囡 於 2019-6-9 06:54 PM 發表

大灣區只有兩套 中山 珠海也捕局
9個城市都買曬距

引用:
原帖由 放眼睇彎區 於 2019-6-9 06:56 PM 發表

9個城市都買曬距
又吾洗既 簡一兩三個城市都已經ok 不如全中國啦你甘答

引用:
原帖由 百厭囡 於 2019-6-9 06:58 PM 發表

又吾洗既 簡一兩三個城市都已經ok 不如全中國啦你甘答
其實你有呢個霖發都可以嘅

回覆 引用 TOP

留比你買齊九個城市佢啦!我知足架啦!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]