• 瀏覽: 15,872
  • 回覆: 148
  • 追帖: 4
昨日去左荃灣做野,見到荃灣好多人,我見到有3個位勁多人,第一個荃灣廣場,第二個南豐中心,第三個八咪半,咁其實荃灣我覺得又無野食,又無野買,應該唔會有外區人來,咁熱鬧環境,各師兄又覺得好住嗎?(純粹討論,冇任何唱衰成份)

熱賣及精選
現時荃灣西還有兩個商場未起好,起好後將會產生分流作用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2019-5-27 10:44 AM 發表

昨日去左荃灣做野,見到荃灣好多人,我見到有3個位勁多人,第一個荃灣廣場,第二個南豐中心,第三個八咪半,咁其實荃灣我覺得又無野食,又無野買,應該唔會有外區人來,咁熱鬧環境,各師兄又覺得好住嗎?(純粹討論,冇任何唱衰成份) ...
香港邊到唔多人?冇人你又話死城啦,將軍澳先迫呀,仲要勁多公屋白卡佬、南亞

荃灣越來越迫人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2019-5-27 10:44 AM 發表

昨日去左荃灣做野,見到荃灣好多人,我見到有3個位勁多人,第一個荃灣廣場,第二個南豐中心,第三個八咪半,咁其實荃灣我覺得又無野食,又無野買,應該唔會有外區人來,咁熱鬧環境,各師兄又覺得好住嗎?(純粹討論,冇任何唱衰成份) ...
無話好吾好住, 度度都有優點缺點

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最緊要夠癈 於 2019-5-27 11:05 AM 發表

香港邊到唔多人?冇人你又話死城啦,將軍澳先迫呀,仲要勁多公屋白卡佬、南亞
tko勁多低端人口, 又臭, 一出地鐵已經想窒息

映日灣再入埋伙,又有寫字樓又有商塲,周圍都係配套,真係到時你住

引用:
原帖由 350gt 於 2019-5-27 11:36 AM 發表

映日灣再入埋伙,又有寫字樓又有商塲,周圍都係配套,真係到時你住
係咪即係到時真係搵你黎住呀?

回覆 引用 TOP

無咩多,屎最多

回覆 引用 TOP

引用:

https://ps.hket.com/article/2359 ... 獲承接%C2%A0?mtc=60037

點解荃灣成日破頂?

一定堆填區最好住

回覆 引用 TOP

人工咪又係年年破頂, 又唔見你問點解...

引用:
原帖由 股票輸爆廠 於 2019-5-27 02:24 PM 發表

https://ps.hket.com/article/2359504/荃灣愉景新城鑽石型廳套3房戶1048萬獲承接%C2%A0?mtc=60037

點解荃灣成日破頂?
區區都有,只係你哋淨係post荃灣姐,將軍澳日日都破

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2019-5-27 03:12 PM 發表

我都有post將軍澳,但係明顯荃灣多啲,我見你對荃灣咁有研究問吓你點解唶

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2019-5-27 03:12 PM 發表

TKO 今日有無破頂,請post出來看看。等睇TKO日日破頂好消息

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]