• 瀏覽: 35,967
  • 回覆: 307
引用:
原帖由 煙hai 於 2019-5-25 06:00 PM 發表

美國和歐洲不會限制糧食,因為係人道問題,佢地政府係受到法律管制,而如果冇咩法律嘅國家就有可能隱瞞實情,造成飢荒...
當然我意思係加價, 因為大陸大部分人工資低, 只是小幅度加價, 都會令 佢哋吃不消, 因為本身佢哋物價都已經算高

熱賣及精選
引用:
原帖由 terry_1911 於 2019-5-25 05:10 PM 發表

唔係喎,中國不嬲都係用國內聯網之嗎
現在用手機5G便成,
互聯網對內地作用不大。

不寄他人先寄我.
應緣我是別茶人.
嘥鳩氣,全中國,全華人唔好買美國嘢,唔好睇美國電影,唔好食美國食品。

引用:
原帖由 heyworld 於 2019-5-25 06:02 PM 發表

大佬,你唔好阻住洋汪汪自慰好嗎?
攞出證據啦

回覆 引用 TOP

全世界經濟崩潰, 全部外國公司不能在中國做生意~

引用:
原帖由 dickwu2009 於 2019-5-25 06:03 PM 發表

現在用手機5G便成,
互聯網對內地作用不大。
原來你公司用嗰啲電腦全部都係5G㗎

香港成功攬炒無差別杏+橙👍
關掉後0.01秒中央即開孖生備胎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 two3888 於 2019-5-25 06:04 PM 發表

原來你公司用嗰啲電腦全部都係5G㗎
香港當然無,
內地就不知道,
我相信有5G卡當可連線。

不寄他人先寄我.
應緣我是別茶人.

交易所立即恢複寫黑板

只有自己的紀律是不變的
要細注,控制風險
要少操作,多觀察
不溝貨,最多分注一次
不跟人,不信網上討論區
不用消息炒
不過夜
隨勢止損/止賺
相信眼睛所見,見樹亦見林
引用:
原帖由 two3888 於 2019-5-25 05:58 PM 發表

有冇相關資料
搜尋Root Domain Name System Server,簡稱根伺服器.

回覆 引用 TOP

黄卵九,無手機年代,個個照樣生活,咩 5G,咩 Wifi,咩 iPhone,咩 iPad

多撚柒魚,返去石器時代啦。

引用:
原帖由 煙hai 於 2019-5-25 06:05 PM 發表

依家全世界骨幹DNS都在美國歐洲,中國最近話得到允許建立骨幹DNS,...但唔知建好未,
上網係第一步係由使用者終端發出鏈接網站請求,然後由DNS服務器解析網站位置後傳送回使用者,然後使用者根據DNS服務器傳送回來的位置去連接網站。

之所以點解有時在大陸上網會顯示“無法連接網站”,就係因為DNS不發送回網站位置給使用者 ...
其實個 核心技術又係掌握喺人哋手上, 而且就算佢 建設完成主機應該都喺大陸, 人哋 封鎖 你網絡, 都係彈指之間

回覆 引用 TOP

中國一定可以馬上硏發到.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ProfessionalGam 於 2019-5-25 06:08 PM 發表

黄卵九,無手機年代,個個照樣生活,咩 5G,咩 Wifi,咩 iPhone,咩 iPad

多撚柒魚,返去石器時代啦。
大陸人返去先啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右