• 瀏覽: 23,151
  • 回覆: 134

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-5-24 08:45 PM 發表

傻仔,引渡条例不适用这种场景。仲有大陆帮香港引渡了不小罪犯。反而香港就未试过。
無錯,修訂只係自己俾人,人地國家無話要俾返你,係不對等

引用:
原帖由 tailikhk 於 2019-5-24 10:32 PM 發表

無錯,修訂只係自己俾人,人地國家無話要俾返你,係不對等
港毒L几时香港系一个国家。
今次修订只是令引渡变成双向。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-5-24 10:37 PM 發表

港毒L几时香港系一个国家。
今次修订只是令引渡变成双向。
點樣雙向?你幫人地國家修例呀?

引用:
原帖由 tailikhk 於 2019-5-24 10:38 PM 發表

點樣雙向?你幫人地國家修例呀?
什么国家,香港当然唔可以帮美国,英国修例。傻仔。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-5-24 10:40 PM 發表

什么国家,香港当然唔可以帮美国,英国修例。傻仔。
On99, 你自己講咩都唔知

引用:
原帖由 tailikhk 於 2019-5-24 10:42 PM 發表

On99, 你自己講咩都唔知
傻仔口upup,当秘笈,食药啦。

回覆 引用 TOP

一個住係冇法治的鄰近地區人民同香港人討論法律,立法!

買樓基本 要1開2, 2開4 .唔係的話, 你只係Loser
所以論壇上個個月入10萬, 單位4個.   

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

學生一次過俾一年是基本的,無入息證明,利申:我有層樓都係咁

回覆 引用 TOP

我唔會租俾學生。

回覆 引用 TOP

人地想過下大學宿舍生活啫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 跑步人生 於 2019-5-24 09:03 AM 發表

業主一筆過收23萬, 現金流增加, 又可以多一筆資金再諗買多間, 又賺一筆

相反5位女生又要為下年一年租金支出廿幾萬而煩惱

呢d就係業主同租客既分別

踏入年中,又到暑假租賃旺季,不少學生出動搵樓。有5名就讀中大的內地女生,新近以月租1.92萬元租住粉嶺中心一個3房單位,更一炮過預租一年,涉及金額23.04萬元。

中原地產陳夑佳表示,粉嶺中心新近錄得K座中層02室租 ...
你估香港嘅學生咩窮L

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]