好奇點解美老淨針對華為

好奇點解美老淨針對華為 E-mail 此主題給朋友

華為依d大陸機邊有人用,係都針對Samsung,Sony,LG啦,
小心比人漁人得利。

熱賣及精選
就如貿易戰 經濟損失 大於所得利益

美國身為世界一哥  點會容許他人扒頭

引用:
原帖由 香港股市向下炒 於 2019-5-22 11:44 PM 發表

就如貿易戰 經濟損失 大於所得利益

美國身為世界一哥  點會容許他人扒頭
驚3星好過啦

引用:
原帖由 星星同學會 於 2019-5-22 11:45 PM 發表

驚3星好過啦
3星早期升勢好好,但到note7單野就灰曬,年年部機差唔多。

引用:
原帖由 星星同學會 於 2019-5-22 11:45 PM 發表

驚3星好過啦
3星早期升勢好好,但到note7單野就灰曬,年年部機差唔多。

回覆 引用 TOP

先生, 韓國三星, 台灣台積電, 美財團佔大半股份

而家D示威者真係好聽話,叫你跳閘你跳,叫你拖手玩人鏈你拖,叫你叫口号你又叫,叫你罷課你又罷,叫你阻地鐵你又阻,好似自己唔識唸野禁,就黎有人話食屎抗暴政都有人去食
馬雲咁打得...侵侵就驚咗佢

大陸人多數用外國牌子apple,samsung,反而大陸手機鬼老用多。

引用:

驚3星好過啦
仲三星?你當美國佬傻架

回覆 引用 TOP

華為5G技術超越老美,老美打科技战拖慢中國5G技術買時間,怕以後都追唔上中國網絡技術.

引用:
原帖由 DICK~DICK 於 2019-5-22 11:57 PM 發表

先生, 韓國三星, 台灣台積電, 美財團佔大半股份
華記請侵侵個女衣凡卡入股咪無事囉...

引用:

驚3星好過啦
三星話就話韓國,但持股都係美資

吹為世界一哥 ? 竟然不斷針對一間公司,原因好簡單,美國從根本科技就係屎,不思進取,眼見一間小小華為竟然越来越大,華為係真5G,美國假5G

引用:
原帖由 非好非淡 於 2019-5-23 12:05 AM 發表

華為5G技術超越老美,老美打科技战拖慢中國5G技術買時間,怕以後都追唔上中國網絡技術.
智障,人地老美技術去到6G啦,不過D法例要傾好耐,自己上網查下啦柒頭

引用:
原帖由 賭霸吳驚書 於 2019-5-23 12:27 AM 發表

智障,人地老美技術去到6G啦,不過D法例要傾好耐,自己上網查下啦柒頭
個名6G,速度4g呢。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。