• 瀏覽: 8,874
  • 回覆: 40
  • 追帖: 1
信咗香討淡友

熱賣及精選
番股壇啦ok?

回覆 引用 TOP

一個海一個山,無得比較

回覆 引用 TOP

肯定蝕咗唔少啦⋯⋯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無限量寬 於 2019-5-22 04:50 PM 發表

信咗香討淡友
好信唔信信班未買過樓既賺少成球 抵L死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ksgchung 於 2019-5-22 03:42 PM 發表

止賺呢啲財技 散戶都係唔識嫁喇
系香討,硬好系:

- 任何時間都系買樓好時節
- 買咗就5可以賣,否則就背叛了硬好師門
- 聽到任何不利于樓價,唔好信,衹需要統一回答“記得準時交租”

衹要大家繼續甘樣做,樓價就會按汪汪所言樓價每年升30%,直上10萬元一尺。阿門!

回覆 引用 TOP

正ON88業主

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cheukhanghk 於 2019-5-22 04:45 PM 發表

死蠢業主

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股票輸爆廠 於 2019-5-22 03:28 PM 發表

【港島】
美聯物業李聖智表示,貿戰暗湧無礙用家入市信心,小西灣藍灣半島1座高層H室,實用面積566方呎,3房套間格,享開揚園景,以1,035萬元成交,呎價18,286元。買家本身居住港島東區,心儀藍灣半島毗鄰海濱長廊,環境幽靜舒適,加上屋苑設有完善會所設施,有見上址價格相宜,考慮不久即決定入市。

利嘉閣地產高偉鴻表示,跑馬地翠景樓低層A室單,實用面積996方呎,三房間隔,外望可享馬場景觀。 ...
毒果

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股票輸爆廠 於 2019-5-22 03:28 PM 發表

【港島】
美聯物業李聖智表示,貿戰暗湧無礙用家入市信心,小西灣藍灣半島1座高層H室,實用面積566方呎,3房套間格,享開揚園景,以1,035萬元成交,呎價18,286元。買家本身居住港島東區,心儀藍灣半島毗鄰海濱長廊,環境幽靜舒適,加上屋苑設有完善會所設施,有見上址價格相宜,考慮不久即決定入市。

利嘉閣地產高偉鴻表示,跑馬地翠景樓低層A室單,實用面積996方呎,三房間隔,外望可享馬場景觀。 ...
望山又點同望海

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LeeLK 於 2019-5-22 04:13 PM 發表

淨係睇騰訊日日係咁跌,侵侵下一個目標可能係佢。中資元氣大傷,香港樓市仲gogogo?
跌吉話香港樓無可能跌

回覆 引用 TOP

貪字得個貧

回覆 引用 TOP

可憐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股票輸爆廠 於 2019-5-22 04:01 PM 發表

爆升就有
咩叫止賺?

回覆 引用 TOP

政治市嚇親業主。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]