• 瀏覽: 5,346
  • 回覆: 82
引用:
原帖由 dance5 於 2019-5-22 08:58 AM 發表

鍾情屋苑鄰近地鐵站

租13萬仲要坐地鐵
租客覺得記者煩
吾經大腦求其一句打發記者走

熱賣及精選
引用:
原帖由 沈小C 於 2019-5-22 08:54 AM 發表

冇海景都要13万
有海景會cheap啲,要實惠被人耍都冇計

引用:
原帖由 楊留 於 2019-5-22 09:01 AM 發表

租客覺得記者煩
吾經大腦求其一句打發記者走
受啟德荒帶動終於有好日子

引用:
原帖由 沈小C 於 2019-5-22 10:23 AM 發表

why 有海景cheap 啲?
要問業主點解天壐可以十二皮搞掂,但係十二皮又租唔起黃大仙嘅樓

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LauLQ 於 2019-5-22 12:28 AM 發表

13萬,出名d既0靚模比人屌兩次都搵到
咁就可以成個月住2千幾呎樓
13萬,帶啲出名嘅𡃁模上去,成個月都有正西屌

我還是不夠成熟..還達不到你的要求
引用:
原帖由 楊留 於 2019-5-21 11:02 PM 發表
https://hk.finance.appledaily.com/finance/realtime/article/20190507/59574499

中原地產楊仲維表示,該公司日前促成黃大仙現崇山一宗大額租務成交,為1座一伙頂層複式戶,實用面積2,533方呎,附設1,137呎天台及平台,四房雙套房間隔,擁極開揚景色,現連傢俬及兩車位以13.3萬元租出,呎租52.5元,為黃大仙首宗租金突破10 ...
現崇唔算近地鐵,要行一段。

買樓基本 要1開2, 2開4 .唔係的話, 你只係Loser
所以論壇上個個月入10萬, 單位4個.   

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hei627 於 2019-5-22 11:10 AM 發表

13萬,帶啲出名嘅𡃁模上去,成個月都有正西屌
13萬最多比2Q你 , agent又要 cap水.

13其實好小錢。

引用:
原帖由 IPUser 於 2019-5-22 11:17 AM 發表

現崇唔算近地鐵,要行一段。
綠線去中環轉兩次, 站多。去灣仔轉三次, 。 又無野傘

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-5-22 10:18 AM 發表

受啟德荒帶動終於有好日子
又帶動人地D樓呎租貴過啟德荒,啟德荒好cheap噢

引用:
原帖由 ewwh0514 於 2019-5-22 01:41 PM 發表

又帶動人地D樓呎租貴過啟德荒,啟德荒好cheap噢
阿伯得閒就去荔枝角游水, 成日上跌吉。

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-5-22 01:43 PM 發表

阿伯得閒就去荔枝角游水, 成日上跌吉。
好似屎米伯伯你上來多D喎 得閒就跳落啟德條靚河游下水啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 楊留 於 2019-5-21 11:02 PM 發表
https://hk.finance.appledaily.com/finance/realtime/article/20190507/59574499

中原地產楊仲維表示,該公司日前促成黃大仙現崇山一宗大額租務成交,為1座一伙頂層複式戶,實用面積2,533方呎,附設1,137呎天台及平台,四房雙套房間隔,擁極開揚景色,現連傢俬及兩車位以13.3萬元租出,呎租52.5元,為黃大仙首宗租金突破10 ...
呢d租好呀
租客身份又唔會俾人起到底!

想啲乜嘢人出出入入可以搭地鐵又可以搭巴士又可以搭的士...
就算揸車入個屋苑咁多伙。。
大閘一關都唔知邊個打邊個?
你去幾多樓會唔會知。。

曾幾何時我都有諗過如果我有錢
要包女或者開淫亂迷幻派對
我係咪應該租一個地方係近市區嘅呢?

不過就係冇啲咁嘅閑錢
同埋冇咁嘅勇氣

如果以上我幻想嘅嘢可以做到?
係型嘅

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]