• 瀏覽: 9,839
  • 回覆: 84
  • 追帖: 2
呢條揾埋陰質錢食嫩草嘅禿頭地產佬,有邊日在買番嚟嘅報纸地盤唔唱好樓市?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 呂永祥 於 2019-5-22 10:24 AM 發表

師兄真係好慘啊!而家學識loser呢個字未呀?回答呀???? 廢柴!   哇哈哈哈哈哈哈哈! ...
雙租呀!哈哈,醒D la!落伍AA!

回覆 引用 TOP

言之尚早,因為股市仍然喺高位,如果影響時間拖長,令到股市持續向下,樓價有機會下調,當然唔好預跌好多啦

引用:
原帖由 股票輸爆廠 於 2019-5-21 10:55 AM 發表

貿戰再難動搖本港樓市
專家站
09:00 2019/05/21

中美貿易戰自去年中開始展開談判,結果無論對中國或美國,甚至乎全球都會受影響。但是,這是世界的兩大強國,在未來爭奪全球一哥地位的競爭,這場世紀之戰實在在所難免。

雙方談判進展時進時退,較早前中國為了反擊美國提升至25%的2,000億美元中國貨關稅,宣布向美方的600億美元貨品加徵最高25%關稅,雙方你一拳我一腳, ...
9屁專加

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chriswonghihi 於 2019-5-22 08:33 PM 發表

言之尚早,因為股市仍然喺高位,如果影響時間拖長,令到股市持續向下,樓價有機會下調,當然唔好預跌好多啦
仍然係高位?跌咗幾千點仲高位?

回覆 引用 TOP

Sor囉,唔貿戰咁科技戰加送中囉

回覆 引用 TOP

條淡雲兄話雙頂喎

回覆 引用 TOP

貿戰吾會動搖, 但送終就送大家—程

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 falconV8 於 2019-5-21 07:43 PM 發表

需求依然強勁。
撻訂潮強勁

回覆 引用 TOP

逃犯先得人驚
我怕大陸水唔停香港了
你地點睇?

回覆 引用 TOP

根本當佢冇到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股票輸爆廠 於 2019-5-21 10:55 AM 發表

貿戰再難動搖本港樓市
專家站
09:00 2019/05/21

中美貿易戰自去年中開始展開談判,結果無論對中國或美國,甚至乎全球都會受影響。但是,這是世界的兩大強國,在未來爭奪全球一哥地位的競爭,這場世紀之戰實在在所難免。

雙方談判進展時進時退,較早前中國為了反擊美國提升至25%的2,000億美元中國貨關稅,宣布向美方的600億美元貨品加徵最高25%關稅,雙方你一拳我一腳, ...
都係視乎貿戰會唔會推失業率啦!

講的是地產代理,唔好信咁足

回覆 引用 TOP

人生大事,自己決定,信就有唔信就冇,唔洗理其他人點講

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最緊要有米 於 2019-5-21 01:01 PM 發表

樓市不停升主因二手市場嚴重缺盤

應該鼓勵人換樓,不再開二,減少單位數量需求,增加二手供應
市埸真係好少盤

從沒有放棄心中理想...
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]