註冊 登入

[新盤] 屯門新地詠池盤近照

引用:
原帖由 EdwardEd 於 2019-5-20 22:05 發表

支持,到時上到10萬蚊呎?
到時你咪知囉

熱賣及精選
引用:
原帖由 Mahdavikia 於 2019-5-21 07:51 AM 發表

到時你咪知囉
買定花生睇新鴻A開100000 蚊呎

引用:
原帖由 EdwardEd 於 2019-5-21 07:52 發表

買定花生睇新鴻A開100000 蚊呎
你腦有問題?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Mahdavikia 於 2019-5-21 07:51 AM 發表

到時你咪知囉
新鴻A里個品牌已經可以開天價

引用:
原帖由 EdwardEd 於 2019-5-21 07:59 發表

新鴻A里個品牌已經可以開天價
開天價又點??

引用:
原帖由 Mahdavikia 於 2019-5-21 08:00 AM 發表

開天價又點??
高聲叫好,樓市gogogo

新地(00016)昨日公布今年銷售部署,其中屯門將會推售兩個項目。集團代理業務部總經理張卓秀敏表示,屯門御半山第2期已獲批預售,將在上半年推出,項目提供495伙,提供包括第1期沒有的開放式及3房單位,實用面積由300呎起。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Mahdavikia 於 2019-5-21 08:00 AM 發表

開天價又點??
預半餐2 快出售?

引用:
原帖由 EdwardEd 於 2019-5-21 08:05 發表

預半餐2 快出售?
你自己都貼左新聞喎,你傻唔係扮喎

回覆 引用 TOP

東南位,被中央廣場反光玻璃擋住不好,樓下輕鐵站巴士站,酒樓幾間茶記都好方便

回覆 引用 TOP

東南西位都係海景,一定賣好貴,2房我估七球以上。

就嚟起到頂都唔推出嚟,一定唔憂賣啦。

回覆 引用 TOP

喺南浪海典隔離都唔方平

回覆 引用 TOP

新地有可能拖到條隧道開先賣,因為到時成個碼頭區肯定會升價,又可以賣貴d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 king0053 於 2019-5-21 08:34 AM 發表

東南西位都係海景,一定賣好貴,2房我估七球以上。
佢應該會同御半山開則差唔多,有機會有387尺既房半,我諗有機會600幾萬買到,但正常兩房400幾尺就多數要過700萬啦

Ocean Yeung

回覆 引用 TOP

應該都係啦,預2022年落成!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。