燈神俱樂部 (86)磨到期結

減持 1/3 既 941 熊

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
死火! 唔記得左邊幾隻入左國指成份股⋯⋯

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-5-16 01:50 PM 發表

國指一口氣變換了5隻成分股,剔除中國國航(0753)、華能國際(0902)、廣發証券(1776)、中廣核電力(1816)及長城汽車(2333),加入華潤啤酒(0291)、龍湖集團(0960)、碧桂園(2007)、安踏(2020)及新奧能源(2688)。

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-5-16 01:50 PM 發表

我記得 753 俾人剔除

引用:
原帖由 benben999 於 16/5/2019 13:52 發表

啤酒🍺

智勇雙全
引用:

有list 可查

附件

1111.JPG(79.23 KB)

2019-5-16 01:55 PM

2222.JPG(26.49 KB)

2019-5-16 01:55 PM

引用:
原帖由 PowerWin 於 2019-5-16 01:38 PM 發表

個方向睇黎系跌
支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chantony 於 2019-5-16 01:52 PM 發表

國指一口氣變換了5隻成分股,剔除中國國航(0753)、華能國際(0902)、廣發証券(1776)、中廣核電力(1816)及長城汽車(2333),加入華潤啤酒(0291)、龍湖集團(0960)、碧桂園(2007)、安踏(2020)及新奧能源(2688)。 ...
謝謝⋯⋯ 睇來無隻好野⋯⋯

引用:
原帖由 PowerWin 於 2019-5-16 01:53 PM 發表

啤酒🍺
呢隻貿易戰 炮灰

引用:
原帖由 benben999 於 2019-5-16 01:52 PM 發表

呢隻走左有機變勁野

引用:
原帖由 yugo135 於 2019-5-16 01:55 PM 發表

有list 可查
板主 睇上定落?

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-5-16 01:58 PM 發表

謝謝⋯⋯ 睇來無隻好野⋯⋯
就係因為佢地已經呃唔到人, 所以要換

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-5-16 01:59 PM 發表

呢隻走左有機變勁野
753 跟人仔上落好嚴重, 幾乎忘記佢係航空公司

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-5-16 01:59 PM 發表

呢隻貿易戰 炮灰
我隻電視機股都係呀

with Dunlop Aerogel 4D 300 Tour + Polyfibre Black Venom  @56lb
向NTRP 3.5進發

能見證香港足球隊係主場創造傳奇一刻
真係"有今生, 冇來世"

回覆 引用 TOP

引用:

板主 睇上定落?
暫睇 聽日反彈後 ,下週又要 byebye

主題標籤 #中美貿易戰
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。