• 瀏覽: 146,725
  • 回覆: 3,167
  • 追帖: 157
引用:
原帖由 benben999 於 2019-5-16 09:22 AM 發表

我已掌握 IG 玩法, 入錢, 買, 賣, 提錢...
hahaha 實驗成功?  尋日當偉哥係燈 果然成功! 佢話沽得油 我即刻買油😂食左幾轉。 尾市道指257入熊

熱賣及精選
引用:
原帖由 9airwave 於 2019-5-16 08:25 AM 發表

跌$13 認該會彈,但今朝又唔似了
700 勁假跌7蚊 唔買了 食花生算

引用:
原帖由 stockanaly 於 2019-5-16 09:24 AM 發表

hahaha 實驗成功?  尋日當偉哥係燈 果然成功! 佢話沽得油 我即刻買油😂食左幾轉。 尾市道指257入熊
走左未? 今晚油真係跌, 偉叔最後一定係贏

終於變返900 usd... 差100 usd 返前日cost-0-

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chantony 於 2019-5-16 09:24 AM 發表

700 勁假跌7蚊 唔買了 食花生算
唔上唔落真係搵笨

引用:
原帖由 benben999 於 2019-5-16 09:24 AM 發表

走左未? 今晚油真係跌, 偉叔最後一定係贏
幾時走都贏啦 佢都未跌,仲係高位-0-偉哥62 沽 之後無見過62 成晚 哈哈 62.2-62.5 係咁行
我20 點 執左幾轉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SPMmissBoBo 於 2019-5-16 09:14 AM 發表

到,同支持九哥帖

㗎仔做乜自插咁多
怕左侵侵

回覆 引用 TOP

美國總統特朗普簽署行政命令,宣佈國家緊急狀態,禁止美國企業使用對美國國家安全構成風險的企業的電訊設備,但並無點名任何國家或企業。其後美國商務部表示,已將華為納入黑名單,當局可禁止美國企業與其進行業務來往,情況與去年中興(00763.HK) 禁制令類似。白宮官員在記者會上表示,指令並非針對中國。

其實禁用華為咩咁緊急?

回覆 引用 TOP

低開高收⋯⋯

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-5-16 09:28 AM 發表

低開高收⋯⋯
好嘢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-5-16 09:28 AM 發表

低開高收⋯⋯
咁戲劇性

引用:

低開高收⋯⋯
你肯定? 咁我入牛啦啵

《經濟通通訊社16日專訊》美國財政部周三(15日)公布國際資本流動報告,顯示今年
3月,中國的各期限美國國債持倉環比減少104億美元,降至1﹒12萬億美元,創2017
年5月以來新低,今次是中國自去年11月以來首次減持美債,不過中國持倉仍位居美債海外持
有地區榜首。
在十大美債最大持有地區之中,3月只有中國減持,英國增持333億美元,增持規模最大
,是2月增持規模的三倍多,連續增持四個月,香港則連續五個月增持,持倉位居第九。

原來阿爺只剩一萬億美債

回覆 引用 TOP

Qq又頂到wow

回覆 引用 TOP

隻油係高位頂到實一實

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]