註冊 登入

期指牛熊走位參謀會議(十二) 之 消失的西兄下集

Support 💃🏻💃🏻💃🏻

回覆 引用 TOP

精選樓盤
引用:
原帖由 odlfeaovasug 於 2019-5-15 01:27 PM 發表

奔豬針就有佢份,跌低啲比我入啦
No呀,我想放紙鳶💃🏻💃🏻💃🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 PhotoEE 於 2019-5-15 05:06 PM 發表

你快怏畫隻蝴蝶出來
呢隻唔係咁靚,頂住先

附件

DC0B6A2A-8712-4F29-89CB-85B329426F6C.png(752.74 KB)

2019-5-15 05:25 PM

引用:
原帖由 PhotoEE 於 2019-5-15 05:36 PM 發表

幾時振翅飛翔
呢隻好d,開始飛

附件

E6C92BAF-6431-471A-89CD-7B88F5175084.png(897.97 KB)

2019-5-15 05:37 PM

引用:
原帖由 17979 於 2019-5-16 11:13 AM 發表

有冇人一齊call 5 仔
9674829 三支白武士
同路,除了5仔的牛熊關於5仔既都有

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-5-16 12:59 PM 發表

屎屎變股海真係菊花痕出爐鐵
咪係,將s兄同股海比?簡直是侮辱

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-5-17 02:35 PM 發表

開隻牛仔玩下先
真係幫你再斷多次電✂️✂️🔌🔌,我人工好貴的

引用:
原帖由 zerogodv 於 2019-5-17 02:43 PM 發表

我真心想講不宜太淡,需然好似好馬後炮
仲入緊正股,所以想幫你斷電

回覆 引用 TOP

乜都唔睇,龜息大法算了

回覆 引用 TOP

娘娘, 新舊歷都唔準,佢今年三月仲叫人玩對沖, 沖鬼沖馬咩, 升到咁仲邊有多餘錢沖?盡信真係一窮二白三破產,四跳樓五吊頸六燒炭都唔掂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 憂鬱的媚 於 2019-5-20 10:59 PM 發表

美國人應該好後悔選左個癲佬做總統
唔會, 銅油酲始終都是裝銅油. 只有農民有機會後悔

回覆 引用 TOP

x2, 我都想知, 都唔同style

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 shittyshit 於 2019-5-20 11:23 PM 發表

呢度分析大市來來去去得幾條友,西兄失蹤J西就出現,而同時間西兄就連跌吉都好少連線
記得西兄在時啫喱兄都同時在Wo, 兩個語氣都唔同風格

引用:
原帖由 憂鬱的媚 於 2019-5-20 11:30 PM 發表

睇睇吓我都覺得佢似西兄,西兄你幾時先肯同我地相識呀?
西兄唔會叫人睇牛熊圖, 佢會叫人學睇週缐圖

引用:
原帖由 shittyshit 於 2019-5-20 11:42 PM 發表

人會變嘅
你放番西兄出嚟la, 唔好獨食

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。