專攻期油及期油option.

樓主 , i just have pulled the trigger of CL already .....
小弟沒有什麼水晶波波 , 上面留言你可以理解為巳經操作你的 CL 戶口 .....
小弟不喜歡硬預測, CL 亦有他的豪邁特性 , 例如無端瑞升一大棍 , 又或突然滑瀉到一地都係 ..... candle 顏色港美相反.....你明就得 .....
呢刻 CL trade 54.32 , 唔通我會質疑自己的判斷走去即斬 ? 
俾市價拖住走嘅投資/投機者必定死在報價的荒野中 .....戰術戰略都未攪清, 就話 自己係炒家 係價值投資 .....

小弟今早喺   #12 最尾一行寫咗啲概念, 今早港期 YM 的跳 Gap 開, 上星期勤做功課嘅人巳經食到一段抹緊咀仔, 功課做錯方向或唔做功課的人, 咪一開波一瞓醒只識搖頭大叫以下例句 :
1) 升乜Q呀     2) 美國佬又玩嘢  3) 大戶痴 戀 線    ......類似例句太多

CL 呢個 MOCK TRADE , 立此存照, 另類的交流下 .....
open 嘅論區 , 啲盤㸃走點部署無講的必要 ..... 樓主你 E 貓我還可以 .....
小弟要的是長期穩定盈利 ........ 小弟不是韓團 , 無需要粉絲 

贏家有贏家的方法.....摸不清的 .....

小弟用手寫版的 . 手都軟埋, 辛苦過睇 AV .....

熱賣及精選
引用:
原帖由 期人.期事 於 2019-6-10 01:32 PM 發表

樓主 , i just have pulled the trigger of CL already .....
小弟沒有什麼水晶波波 , 上面留言你可以理解為巳經操作你的 CL 戶口 .....
小弟不喜歡硬預測, CL 亦有他的豪邁特性 , 例如無端瑞升一大棍 , 又或突然滑瀉到一地都係 ..... candle 顏色港美相反... ...
貼漏 :
有條友仔,佢必勝架!# 12

回覆 引用 TOP

樓主, 小弟隻 雅虎貓 收不到來自你家的貓。我隻貓嘅雅虎地址喺樓上 25#樓 , 你無需喺呢度話比我知你隻 E貓地址喺邊, 我呢隻貓只作香討之用, 你若巳經貓我 我會覆你一幅圖片, 你只要出 post 話俾我知你睇到乜, 巳可証實 兩貓互通 ..... [ 未通之時,不要言語]
大家都會忙𥄫市 or 𥄫嘢 .....有乜得閒再傾 ..... 

引用:
原帖由 期人.期事 於 2019-6-10 03:03 PM 發表

樓主, 小弟隻 雅虎貓 收不到來自你家的貓。我隻貓嘅雅虎地址喺樓上 25#樓 , 你無需喺呢度話比我知你隻 E貓地址喺邊, 我呢隻貓只作香討之用, 你若巳經貓我 我會覆你一幅圖片, 你只要出 post 話俾我知你睇到乜, 巳可証實 兩貓互通 ..... [ 未通之時,不要言語]
大家都會 ...
看來開通交流的E貓也有點困難.

Crude看來支持力很強, 不過大户很多時會捉心理, 先殺後行係很常見的.

上天給你最好的東西, 卻拿走你最寶貴的東西.

https://www.facebook.com/yulan.yin.129/videos/118176199032462/

回覆 引用 TOP

睇走勢, 期油想插一野.

https://www.facebook.com/yulan.yin.129/videos/118176199032462/

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西九回收的婆仔 於 2019-7-1 10:16 AM 發表

你錯時,你輸左,但條 water fishhttps://youtu.be/GhYjCl7KSzM 都回返一半佢贏嘅俾你
Who is water fish?

回覆 引用 TOP

今次期油真係有料到~

就快爆邊啦.

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 casplus 於 2019-7-8 08:59 AM 發表

今次期油真係有料到~
爆緊中 ?

今日啲 markets 變動唔算大 .....

但我就好爽 .....

因為大破 有條叫 屍啲早 嘅 汁男 ..... 追咬小弟
錢 係揾唔盡 , 唔吊打 癲狗 , 香討就污煙瘴氣 , 香得更快 .....
香討應該設立 [ 狗 吠 會 ] 俾啲亂吠 、亂咬人嘅畜類可以集中一處互咬 .....

引用:
原帖由 期人.期事 於 2019-7-9 05:16 PM 發表

錢 係揾唔盡 , 唔吊打 癲狗 , 香討就污煙瘴氣 , 香得更快 .....
污煙瘴氣咪呢你庭人做既好事囉!  

有本事就自己開個網站!  唔好係度阿支阿左!  死罪犯!  

引用:
原帖由 cyjoe 於 2019-7-9 06:01 PM 發表

污煙瘴氣咪呢你庭人做既好事囉!  

有本事就自己開個網站!  唔好係度阿支阿左!  死罪犯!  
我剩係有本事炒期贏錢過活 .....
你條 濕 狗 早 , 人 post 你插 , 蜀犬吠日 ,
成區買你怕 , 我 一邊 操盤 一邊 操你 .....
妄想人人係 張乜豐 !! 逢人吠 .....

你個腦又亂碼嘞 .....
有牌 、有系統 , 你找數喇 !!! 又話公開我套測市系統 .....

p factor 得嗰點 3 4 , 又喺度點 3 點 4 .....  識嘢嘅 爆你

引用:
原帖由 期人.期事 於 2019-7-9 06:22 PM 發表

factor 得嗰點 3 4 , 又喺度點 3 點 4 .....  ...
識睇 report先啦!  文盲!

引用:
原帖由 cyjoe 於 2019-7-9 06:25 PM 發表

識睇 report先啦!  文盲!
7 人 7 系統
使 7 多睇 .....

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。