註冊 登入

[其他] 貿戰冇得避!沙田第一城下試$300萬以下有冇機會?

引用:
原帖由 ESMP!! 於 2019-5-14 03:12 PM 發表

太古城
太過古老嘅城市!

沙一
沙田排名第一!

預言家A喺幾年前講嘅$300萬沙一
小弟真心期待

你認為今年12月31日前會發生嗎?
差唔多同期

熱賣及精選
引用:
原帖由 今天疑惑的留言 於 2019-5-14 05:08 PM 發表

傻豬
今日我還呢口價應該會比AA咁講

可能唔係傻豬咁簡單

我哋等!
因為A生預言見$300萬的!
佢好準㗎!

有版友有cap圖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2019-5-14 04:06 PM 發表

我出301萬
我出301 萬。。。。零一蚊

引用:
原帖由 沙田深情的留言 於 2019-5-14 05:13 PM 發表

差唔多同期
梁朝偉吳廷華都同期藝員訓練班啦!
點解一個天
一個地

路k唇??

回覆 引用 TOP

on 9 第一城不如買穗禾苑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沙田深情的留言 於 2019-5-14 05:15 PM 發表

師兄你咁樣.....玩到2047 wo

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沙田深情的留言 於 2019-5-14 05:15 PM 發表

最衰係你呢d人!
炒家托市
係要加$1食左佢.....

你叫人點追價呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ESMP!! 於 2019-5-14 03:05 PM 發表

三幾年前A神預測沙田第一城會跌穿三球

2018-2019年沙田第一城$300萬以下
小弟誤以為係計到2018年12月31日

但原來A神話係計到2019年12月31日至真(因為月份佢冇講)

點知...
真係2019年5月貿易戰傾唔掂數!
預言者A神有望強勢回歸

大家覺得今年年底沙田第一城
$300萬以下入貨是夢嗎? ...
我都想,但應該冇可能,因為300萬連都有能力買😜😜😜😄😄

引用:
原帖由 商界長長主題 於 2019-5-14 05:20 PM 發表

我都想,但應該冇可能,因為300萬連都有能力買😜😜😜😄😄
A預言家叫你等你就應該信

引用:
原帖由 ESMP!! 於 2019-5-14 05:22 PM 發表

A預言家叫你等你就應該信
等緊

引用:
原帖由 ESMP!! 於 2019-5-14 03:05 PM 發表

三幾年前A神預測沙田第一城會跌穿三球

2018-2019年沙田第一城$300萬以下
小弟誤以為係計到2018年12月31日

但原來A神話係計到2019年12月31日至真(因為月份佢冇講)

點知...
真係2019年5月貿易戰傾唔掂數!
預言者A神有望強勢回歸

大家覺得今年年底沙田第一城
$300萬以下入貨是夢嗎? ...
到時300港元都得啦!邊使300萬丫?到時出街食少餐就買到,10間先3000,100間就30000,1000間就300000,10000間就3000000,到時樓主300萬成個第一城買起由樓主變城主,念念都興奮

引用:
原帖由 商界長長主題 於 2019-5-14 05:23 PM 發表

等緊
乖啦

等!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 艾斯 於 2019-5-14 05:30 PM 發表

到時300港元都得啦!邊使300萬丫?到時出街食少餐就買到,10間先3000,100間就30000,1000間就300000,10000間就3000000,到時樓主300萬成個第一城買起由樓主變城主,念念都興奮 ...
係嘅係嘅!

你唔信我唔信

又比預言家估中

貿戰$300萬不是夢

回覆 引用 TOP

400 好叫我,我接左先

嘩!好興奮呀!跌?如 L難啦!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。