• 瀏覽: 24,423
  • 回覆: 236
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 神秘夫人 於 2019-5-15 02:51 AM 發表

跌到67暴動價,一定要入貨
我都只係等緊A神預測$300萬沙一咋

2018-2019原來唔係2018年12月31日
而係2019年12月31日

而家真係無乜cash
不過仲有半年時間儲錢。。
$300萬比dsd應該都無得輸啦!

熱賣及精選
引用:
原帖由 ESMP!! 於 2019-5-15 03:02 AM 發表 

我都只係等緊A神預測$300萬沙一咋

2018-2019原來唔係2018年12月31日
而係2019年12月31日

而家真係無乜cash
不過仲有半年時間儲錢。。
$300萬比dsd應該都無得輸啦! ...
不如抽居屋、抽白居二

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ESMP!! 於 2019-5-14 15:05 發表

三幾年前A神預測沙田第一城會跌穿三球

2018-2019年沙田第一城$300萬以下
小弟誤以為係計到2018年12月31日

但原來A神話係計到2019年12月31日至真(因為月份佢冇講)

點知...
真係2019年5月貿易戰傾唔掂數!
預言者A神有望強勢回歸

大家覺得今年年底沙田第一城
$300萬以下入貨是夢嗎? ...
你咁大個仔,人哋講你就信?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2019-5-14 04:07 PM 發表

150萬港元😶😶
150萬美元就會

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ESMP!! 於 2019-5-14 03:05 PM 發表

但原來A神話係計到2019年12月31日至真(因為月份佢冇講)

點知...
預言者A神有望強勢回歸

你考慮堆填區吧

回覆 引用 TOP

內地生來沙田住..好多
剛需..根本無可能跌..

又有減息預期..沙田近大學...呢兩點.防守很強

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ESMP!! 於 2019-5-14 03:05 PM 發表

點知...
預言者A神有望強勢回歸

有無人蠢到咁㗎?

回覆 引用 TOP

引用:

點知...
預言者A神有望強勢回歸

下半年 應該跌到100萬左右 你準備定錢啦

回覆 引用 TOP

發燒加發夢

回覆 引用 TOP

唔會跌 正苦托市

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:

點知...
預言者A神有望強勢回歸

恨買樓恨到傻左

回覆 引用 TOP

曾經,滿載了希望

回覆 引用 TOP

300m下,打敗仗可以呀!

回覆 引用 TOP

不如你講下昇悅居呢d咁嘅地方有冇機會300萬以下?

無情係呢個地方,係佢哋要我哋成世跟住呢套遊戲規則,但係到頭來都係玩唔贏呢個遊戲
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]