註冊 登入

[其他] 貿戰冇得避!沙田第一城下試$300萬以下有冇機會?

引用:
原帖由 義工供18世 於 2019-5-15 11:57 AM 發表

不如你講下昇悅居呢d咁嘅地方有冇機會300萬以下?
你學A神玩預測?

精選樓盤
細單位下試一百萬港元
大單位下試一百五十萬港元

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2019-5-15 12:54 PM 發表

細單位下試一百萬港元
大單位下試一百五十萬港元
傳說中嘅智叔價平一半

引用:
原帖由 ESMP!! 於 2019-5-15 12:57 PM 發表

傳說中嘅智叔價平一半
對👍

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2019-5-15 01:16 PM 發表

對👍
紅橋走左未?

收數佬逢跌唱跌,逢升唱升,去年尾呢條收數佬已阻人買樓,一反彈又跳出來叫四小龍好,依家少少風吹草動又叫跌。

無恥之人做無恥之事

引用:
原帖由 我係你契爺 於 2019-5-15 01:42 PM 發表

收數佬逢跌唱跌,逢升唱升,去年尾呢條收數佬已阻人買樓,一反彈又跳出來叫四小龍好,依家少少風吹草動又叫跌。

無恥之人做無恥之事
你悟性真低
做人學吓點參透文章先啦

引用:
原帖由 ESMP!! 於 2019-5-15 01:44 PM 發表

你悟性真低
做人學吓點參透文章先啦
你目的係想香港市場更多借貸啫

引用:
原帖由 我係你契爺 於 2019-5-15 01:45 PM 發表

你目的係想香港市場更多借貸啫
得罪講句
你人真蠢

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
刁,儍的嗎

引用:
原帖由 michael 於 2019-5-15 02:38 PM 發表

刁,儍的嗎
預言家A神你敢睇少佢

回覆 引用 TOP

how many feet sin ? 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ckyjacky 於 2019-5-14 03:19 PM 發表

尋日去睇樓,20年內屯市6球樓下2房近乎絕跡

好多都反價上到620-650

如果過6m 要抬成3m 我不如買瓏門,攤30年,6球,7球8球有乜分別
地產代理及大陸業主嗌價,你認真便輸了

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。