• 瀏覽: 625
  • 回覆: 14
引用:
原帖由 人總貪心 於 2019-4-27 01:20 AM 發表

忍左你班柒牛好耐,升你老木呀
大約六個%

認股証,牛熊証,當然認法興。
匯豐認股証,牛熊証,您的可靠之選。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人總貪心 於 2019-4-27 01:20 AM 發表

忍左你班柒牛好耐,升你老木呀
我係淡友

引用:
原帖由 人總貪心 於 2019-4-27 01:28 AM 發表

而恆指3月29號係29051,今日收29549,成個月升左成5百點?
阿爺咁大個市場4月份冇得升,你港女跟跌不突止反以有500點升?
https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=28134876

將就下啦,班大戶4月期權好倉底,保住29300-29500 個d 位,我無馬後炮,可以去我上面舊post .看看。發表於4月11號。

引用:
原帖由 人總貪心 於 2019-4-27 01:49 AM 發表

今日我ALL IN左熊,星期一你估會高開定點?班大戶會托到幾多?
我估計有兩種情況,第一種情況
星期一或二跌唔破29384,極大機會大戶要夾我地
用資金流及vix 數據黎計算,考慮埋5月除淨因素,現在計算出黎5月頭大約會夾到30473.29。

第二情況,(低機會),星期一a 股或美期大跌,港股今次會跟跌,跌穿29384。後市會向淡。

以上說法只作參考,不作為投資建議..

引用:
原帖由 人總貪心 於 2019-4-27 01:49 AM 發表

今日我ALL IN左熊,星期一你估會高開定點?班大戶會托到幾多?
你而家先all in 熊。。。已經醒過我好多。我今年二月已經加入熊軍。到現在已經被大戶夾到上天花板。

我對圖表陌生,如果要我諗。
星期一全日波幅應該唔大,大約係180點。
開市升78點,而收市會跟上証上升至157點

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

支持呢d淡po@@

歡迎大家入來參觀本人的FACEBOOK PAGE^^:  港股投資安全守則

回覆 引用 TOP

支持

引用:
原帖由 wilsonho73 於 2019-4-27 02:40 AM 發表

我估計有兩種情況,第一種情況
星期一或二跌唔破29384,極大機會大戶要夾我地
用資金流及vix 數據黎計算,考慮埋5月除淨因素,現在計算出黎5月頭大約會夾到30473.29。

第二情況,(低機會),星期一a 股或美期大跌,港股今次會跟跌,跌穿29384。後市會向淡。

以上說法只作參考,不作為投資建議.. ...
勁!!!

回覆 引用 TOP

引用:

忍左你班柒牛好耐,升你老木呀,係-192(-5.87%)呀,明未呀柒牛
知唔知係3月29號既位黎?即係成個4月係戇九九冇郁過
而恆指3月29號係29051,今日收29549,成個月升左成5百點?
阿爺咁大個市場4月份冇得升,你港女跟跌不突止反以有500點升? ...
跌唔夠二百點好似世界末日咁,唔認炒唔好倒錢落海

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]