註冊 登入

M仔星期五早晨 : 千祈唔好買貨

M仔星期五早晨 : 千祈唔好買貨 E-mail 此主題給朋友

今日Happy Friday心情好
大家都成日想我分析股市
今日就豪畀你哋啦

沈大師叫大家 千祈唔好買貨
係 我都認同 如果有跟開我嘅都會知道
我講咗好多次 過咗 二萬七千八百點 之後買貨嘅 值博率 係非常之低
所以我亦都同大家講 千祈唔好買貨**(除非你有倉底)
但我會加多句 <<千祈唔好沽貨>>
如果你係信牛市嘅話
根本係可以熄咗電腦佢
直到有一日 你聽唔到樓下街市呀嬸
同你講 買啦 快啲買啦
咁你就可以開返部電腦 食湖
就係咁簡單 唔需要理咁多嘢
心理質素 分析 因為如果你而家成日睇住個價
你會好容易 出事 如果錯過咗上年12月入市嘅時間
冇人幫到你 !!

祝大家有個愉快嘅週末

<<網友們留意>>
不認真 無責任 無利益
無意見 無教授 無預測
<<沒有任何投資建議成份>>
精選樓盤
引用:
原帖由 model3 於 2019-4-26 08:35 AM 發表

大家都成日想我分析股市 
今日就豪畀你哋啦 

沈大師叫大家千祈唔好買貨
我講咗好多次過咗二萬七千八百點之後買貨嘅值博率係非常之低
所以我亦都同大家講 千祈唔好買貨** 除非你有倉底而家小注)
但我會加多句 千祈唔好沽貨 
如果你係信牛市嘅話呢
根本係可以熄咗電腦佢
直 ...
落多次28100買 得嘛?

回覆 引用 TOP

black friday

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 model3 於 2019-4-26 08:35 AM 發表

大家都成日想我分析股市 
今日就豪畀你哋啦 

所以我亦都同大家講 千祈唔好買貨** 除非你有倉底而家小注)
如果你係信牛市嘅話呢
根本係可以熄咗電腦佢
直 ...
Thank you

回覆 引用 TOP

心理質素真係重要👍🏼

回覆 引用 TOP

M sir, 錯過左可以點補救????

回覆 引用 TOP

我成手現金,應該點?都熄咗部機唔睇?

回覆 引用 TOP

美股似要大回,好多隻股票一出業績見光死

好的投資大都是苦悶的

回覆 引用 TOP

引用:

大家都成日想我分析股市 
今日就豪畀你哋啦 

如果你係信牛市嘅話呢
根本係可以熄咗電腦佢
直 ...
謝mj仔,have a happy Friday

回覆 引用 TOP

早晨m兄

回覆 引用 TOP

我要買

回覆 引用 TOP

引用:

大家都成日想我分析股市 
今日就豪畀你哋啦 

如果你係信牛市嘅話呢
根本係可以熄咗電腦佢
直 ...
看來今天會大升了

回覆 引用 TOP

唔買會手痕

回覆 引用 TOP

Morning

回覆 引用 TOP

各位早晨!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。