• 瀏覽: 20,161
  • 回覆: 163
  • 追帖: 11
引用:
原帖由 gogoaway 於 2019-4-23 12:48 PM 發表

蜗牛爬樹,要求一毫一跳,否則。。。。。。。。。
要上五蚊

熱賣及精選
go go go

回覆 引用 TOP

2.12掃咗14萬股,2.28再掃多6萬股

引用:
原帖由 BridgetW 於 2019-4-23 01:09 PM 發表

good job

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BridgetW 於 2019-4-23 01:09 PM 發表

不要all in

引用:
原帖由 gogoaway 於 2019-4-23 12:48 PM 發表

蜗牛爬樹,要求一毫一跳,否則。。。。。。。。。
師兄,有走货嗎?

引用:
原帖由 airhei 於 2019-4-23 01:37 PM 發表

不要all in
我仲有8成錢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 宇宙濃濃的樓奴 於 2019-4-23 12:52 PM 發表

要上五蚊
$5 ching, 系唔係玩FF呀?
我準備$2.5以上就開始沽佢既動物、車轆囉窩 。。。

引用:
原帖由 Moulton 於 2019-4-23 01:41 PM 發表

師兄,有走货嗎?
有呀!等位會買番

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 東邊日出西邊雨 於 2019-4-23 01:51 PM 發表

$5 ching, 系唔係玩FF呀?
我準備$2.5以上就開始沽佢既動物、車轆囉窩 。。。
五蚊先可以一毛毛跳嘛。2.52剛100%可能多人放架

引用:
原帖由 宇宙濃濃的樓奴 於 2019-4-23 02:00 PM 發表

五蚊先可以一毛毛跳嘛。2.52剛100%可能多人放架
5蚊坦白說根本冇可能系短時間發生,下午咋唔好太早發白日夢。
788衹系服務商,冇好强既爆炸力!

大行報告》大摩:鐵塔(00788.HK)披露股票激勵計劃條款 有信心可超標

摩根士丹利發表報告表示,中國鐵塔(00788.HK)披露限制性股票激勵計劃解鎖條款,從而披露公司於2020年至2022年營運收入、純利及股本回報率增長目標,要達到限制性股票激勵計劃解鎖條款,於2020年至2022年純利需較2018年增長不低於92%、122%及161%、營業收入增長率不低於15%、23%及32%、淨資產收益率(ROE)不低於2.7%、3.1%及3.6%,

大摩稱對中國鐵塔能達成該行的財務目標預測有信心,其預測遠高於限制性股票激勵計劃解鎖條款。大摩料中國鐵塔至2022年純利及營運收入分別可達到174億及1,035億人民幣,估計至2022年淨利潤率為16.8%,對比公司至2022年純利及營運收入目標僅為69.17億及948.01億人民幣。

大摩估計,中國鐵塔至2022年淨資產收益率可達到8.6%,對比公司至2022年淨資產收益率目標3.6%。該行指公司限制性股票激勵計劃旨在激勵管理層及股東。而該行予中國鐵塔「增持」評級及目標價2.5元。(wl/t)(報價延遲最少十五分鐘。沽空資料截至 2019-04-23 12:25。

回覆 引用 TOP

根據激勵計劃,員工想沽貨套現,就要博老命喔!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 東邊日出西邊雨 於 2019-4-23 02:03 PM 發表

5蚊坦白說根本冇可能系短時間發生,下午咋唔好太早發白日夢。
788衹系服務商,冇好强既爆炸力!
我1.6 1.7嗰陣話兩蚊,大把人同你一樣,我冇話咩,因大家靠估,而家788被股民集中睇係事實。

2.3

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]