• 瀏覽: 4,786
  • 回覆: 72
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 macaumaster 於 2019-4-22 11:38 PM 發表

唔信可以試下
都未知点玩?咁点試呢

熱賣及精選
引用:
原帖由 期雲再現 於 2019-4-22 12:03 PM 發表

跟住庄家為咗對付佢所以將呢幾日嘅期指玩法改變,但佢又好勁,一日又破解到, ...
改變期指玩法??? 真係一聽嚇一跳, 然後得啖笑...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 期雲再現 於 2019-4-21 10:02 PM 發表

人哋劵商功德無量呀,日日畀錢請財演賣廣告叫你買牛熊。

最絕係佢哋仲要利申,話無持有以上牛熊。仆街,你都唔敢買,你叫啲人買?啲法例係調轉講! ...
香港法例保障劵商執9硬錢!!!

附件

ball-23_ilrfE_1200x0.png(804.89 KB)

2019-4-23 12:38 AM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DICK~DICK 於 2019-4-22 12:05 PM 發表

香港後生仔就係聰明,日日講d阿婆阿伯師奶比財演呃,其實按比例計,後生仔比人呃仲多過老人家
無陰公

回覆 引用 TOP

唔駛教,牛多買熊,熊多買牛,9成機會賺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 milki 於 2019-4-21 11:50 PM 發表

摩通果兩個牛熊証銷售部主管仲要利申持有平保正股,自己做推銷都唔敢買牛熊callput,要持有正股,真係得啖笑囉!
的庒家正一系騙子,不過的咁多騙子發行商,摩通算較好的

回覆 引用 TOP

##########################
####  謝絕伸手黨      ####
####  鄙視以第三方軟件   ####
####  扮作有料嘅綱絡騙棍  ####
##########################
引用:
原帖由 期雲再現 於 2019-4-21 09:51 PM 發表

所以啲人成日話香港人醒,醒乜?
醒乜野? 窩輪最後5個交易日買賣, 是對莊家有很高風險的, 但對散戶有利, 所以香港的窩輪可以在最後5個交易日停止買賣.
但在美國, 散戶告上法庭指對散戶不公平, 所以你有冇見美國有發行商發行美股的 warrant.
但香港散戶仍然很愛炒輪

牛熊炒左十幾年了,輸咗冇三百個都有二百八十個

回覆 引用 TOP

成確 loser

回覆 引用 TOP

香港遍地老千

香土大陸化。大陸香土化。

罪狀一:禁言幾多日唔講-潛台詞,你鐘不鐘意,反正我鐘意了!禁你多少天就多少天囉,唔得咩~
罪狀二:永久禁言同ban acc有咩分別-歇後語:你不如殺了我吧,一了百了

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]