• 瀏覽: 4,770
  • 回覆: 72
  • 追帖: 2
D人唔輸到底褲都除埋唔死心架

根本個遊戲唔公平,買中唔賠,錯就輸突

熱賣及精選
炒股輸九成,炒牛熊輸十足!

唔賭期指, 唔買輪, 唔係垃圾我唔要, 專職收買垃圾股!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 xlea 於 2019-4-22 10:44 AM 發表

D人唔輸到底褲都除埋唔死心架

根本個遊戲唔公平,買中唔賠,錯就輸突
越唔公平越多廣告引你買,全球只有香港人咁白痴會買呢啲產品,人哋只會買期權(但依家啲期權都有時幾屈機)

回覆 引用 TOP

今時今日,蠢能才会炒牛熊窩能!

其實都係,連macd咁有效都用唔到係牛熊上就知背後一定有人操控住價格,正常價格係跟住macd行

引用:
原帖由 期雲再現 於 2019-4-21 07:51 PM 發表

期指,期權,牛熊,三樣都大至跟恆指升跌,但期權及牛熊要等庄家及劵商出價,牛熊仲要無夜市無得追無得走,9:15-9:30及16:00-16:30又無得買無得賣。

如果你遇到神仙佢話送你預知恆指即市走勢,你炒期指可以賺錢,但期權及牛熊就唔得,因為神仙無送你預要庄家點出價及劵商點屈機,咁試問就算有神仙幫你一把,又點會有人一學就學炒牛熊? ...
總結係有莊家既工具不應玩,因為有控制權對玩家不利

其實買過牛熊都知,應該當賭場咁玩,小小地玩下,輸左就算,大部人都應該係咁,試完就算。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 milki 於 2019-4-21 11:50 PM 發表

摩通果兩個牛熊証銷售部主管仲要利申持有平保正股,自己做推銷都唔敢買牛熊callput,要持有正股,真係得啖笑囉!
所以咪話,你搵到個金礦,都自己密密掘啦,仲話俾人知咩,財演就算9數

加入密瓜戰鬥園跟B sir啦

引用:
原帖由 Fiatmoney88 於 2019-4-22 11:14 AM 發表

今時今日,蠢能才会炒牛熊窩能!
有無見到有個“分析王“用戶,玩佢玩牛熊勁到連個庄都怕咗佢?好好笑,仲收徒弟,仲好多人跟佢,痴癡呆呆坐埋一枱。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 金星男孩 於 2019-4-22 11:18 AM 發表

其實都係,連macd咁有效都用唔到係牛熊上就知背後一定有人操控住價格,正常價格係跟住macd行
師兄用macd好有心得喎,不如詳細啲講吓,好嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 金星男孩 於 2019-4-22 11:20 AM 發表

我補充吓,係庄家越少或散戶買賣成交越少就越唔公平,期指有幾個庄家及大量散戶買賣,好好多,期權主要靠幾個庄家出價,已經會屈機,牛熊證就只有佢嘅發行商做唯一報價,咁就最屈機。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yooyoo 於 2019-4-22 11:22 AM 發表

所以咪話,你搵到個金礦,都自己密密掘啦,仲話俾人知咩,財演就算9數
你去隔離個post睇吓有個叫分析王用戶,話呢個世界無財演。

引用:
原帖由 金星男孩 於 2019-4-22 11:20 AM 發表

期權你可以沽的.你都可以收時間值的.
我每月都有收.同埋期指期權是大戶工具
唔是比散戶用嚟賭的,自己爛賭又唔做功課,怨得了誰.
總之牛熊就搵苯七多過期權,因為期權可以沽牛熊只可以買.
所以期權相對比較公平.所以券商唔會搵人推期權的.

本人所發表的文章及圖片,均不構成任何投資的邀約或建議。
如有任何人因本人所發表之言論而導致任何損失,需自行承擔,與本人無關。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 波濤笨拙的主席 於 2019-4-22 11:39 AM 發表

加入密瓜戰鬥園跟B sir啦
畀香討封哂,我諗佢真係好驚,香討咁寸,我唔會同佢喺度正面對抗,因為佢權限又高,又唔使講理由,即係庄,我依家揾舊同學同之前佢輟學前一齊讀嘅師兄攞料,去蘋果爆佢。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]