• 瀏覽: 12,257
  • 回覆: 82
  • 追帖: 1
熱賣及精選
淘啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nohnoh_12345 於 21/4/2019 01:08 發表

沙一空氣應該會好d既
九龍灣近年多左蝗氣
同意, 居住環境及空氣質素之比較, 沙一優勝。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 keyman98 於 2019-4-20 06:40 PM 發表

介紹勝利道個一号開放式單位的人,真係要擔心自己最後個兩年了。
沙一兩房是一個正常兩房單位,價錢高低是市場問題,勝利道基本上不合適正常人住。 ...
根本、開放式同單房都不值得買,買得樓多數想組織家庭,買開放式、單房點夠住?

引用:
原帖由 zukar 於 2019-4-21 07:19 AM 發表

根本、開放式同單房都不值得買,買得樓多數想組織家庭,買開放式、單房點夠住?
開放式,1房可以租俾單身, 或情侶

引用:
原帖由 kennydriver 於 2019-4-21 08:07 AM 發表

開放式,1房可以租俾單身, 或情侶
我知實有人咁說,難道二房不是更好咩?二房做到你說的野啦。同樣2-300尺,點都買有二房彈性大點。

淘大房屋結構, 內部對流, 喉管設計都係享負盛名, 比我一定唔會拎黎自住

勿忘沙士!

回覆 引用 TOP

好多年前有親戚自住淘大身體差, 睇極醫生都唔好, 最後決定改租比人全部搬哂去將軍澳, 依家健健康康 

回覆 引用 TOP

沙一較清靜,各有所好

回覆 引用 TOP

淘大出租一流 放租三天每天七八趟要求睇 立刻租出

回覆 引用 TOP

現在/將來需要兩房揀沙一

揚州

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zukar 於 2019-4-21 09:30 AM 發表

我知實有人咁說,難道二房不是更好咩?二房做到你說的野啦。同樣2-300尺,點都買有二房彈性大點。
沙一如果兩房打通,好用過淘大一房

揚州
引用:
原帖由 zukar 於 2019-4-21 09:30 AM 發表

如果租金不斷上升就細d著數的了

回覆 引用 TOP

咁細間屋你都住,冇病呀嘛

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]