註冊 登入

5.1浪頂,會係5月完成或6月既上半月

引用:
原帖由 晤駛做 於 2019-4-20 01:47 PM 發表

咁啫係你未夠班
計阻力......好L煩架............辛苦錢.....
好友力量鬼咁勁..........
何必做埋D逆市行為.......

精選樓盤
引用:
原帖由 挾淡冇手軟 於 2019-4-20 01:51 PM 發表

計阻力......好L煩架............辛苦錢.....
好友力量鬼咁勁..........
何必做埋D逆市行為.......
仲有好多人諗ABC,陰公

引用:
原帖由 晤駛做 於 2019-4-20 01:52 PM 發表

仲有人繼續睇淡係好事!

引用:
原帖由 andrewfiren 於 2019-4-20 01:55 PM 發表

仲有人繼續睇淡係好事!
認真可憐佢地,無佢地就無人供養我。

唔識睇 見頂通知我ok?

引用:
原帖由 大北997 於 2019-4-20 01:58 PM 發表

唔識睇 見頂通知我ok?
無收你錢,點解要通知你

引用:
原帖由 晤駛做 於 2019-4-20 01:52 PM 發表

有炒開即市期指...........就知好友好鬼勁.........同2016,2017年個莊手法好似.......
另外....當真係3浪回調............回調幅度已達3浪的74%.........
一般4浪好小回調咁深...........比較正常既4浪介乎38%-50%之間......
當貿戰打亂大戶部署.........
如5浪升幅等如一浪升幅(其中一個目標).......
24364-18278+24540=30626

數浪呢D野........真係米搞..........大多馬後炮......對港女已經小用..
我真係唔色數浪架..............

引用:
原帖由 晤駛做 於 2019-4-20 01:58 PM 發表

無收你錢,點解要通知你
5 ho ar ching

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 挾淡冇手軟 於 2019-4-20 01:59 PM 發表

有炒開即市期指...........就知好友好鬼勁.........同2016,2017年個莊手法好似.......
另外....當真係3浪回調............回調幅度已達3浪的74%.........
一般4浪好小回調咁深...........比較正常既4浪介乎38%-50%之間......
當貿戰打亂大戶部署.........
如5浪升幅等如一浪升幅(其中一個目標).... ...
馬唔馬後炮睇功力,當一個浪差不多行晒自然見到。
我一月已經講好似17年咁,無睇到我講既人又話我馬後炮。
用法同實際運用同預測就要睇個人功力。
好多人話數浪無用,有人又話睇圖無用,又有人話睇牛熊圖。
其實咩都無用時,咁學黎做乜咁又用咩去炒期,過大海好過啦95%既人係股市都係輸家。

呢度好多費柴等食殘廢餐,你開多幾個post幫吓班費柴啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 晤駛做 於 2019-4-20 01:57 PM 發表

認真可憐佢地,無佢地就無人供養我。
股票市場就係咁! 贏錢只有少數人!

回覆 引用 TOP

身邊仲有好多親戚朋友聽咗所謂專家講上年年尾清咗倉, 話等跌到 20000 樓下先買貨喎!
好肯定當個市升到 35000 樓上, 佢地就會忍唔住追貨!

引用:
原帖由 晤駛做 於 2019-4-20 02:13 PM 發表

馬唔馬後炮睇功力,當一個浪差不多行晒自然見到。
我一月已經講好似17年咁,無睇到我講既人又話我馬後炮。
用法同實際運用同預測就要睇個人功力。
好多人話數浪無用,有人又話睇圖無用,又有人話睇牛熊圖。
其實咩都無用時,咁學黎做乜咁又用咩去炒期,過大海好過啦95%既人係股市都係輸家。 ...
當一個浪差不多行晒自然見到。
呢樣真既.............
好多係估屎賺到錢既..................唔係色好多野架.......
有運就得架..........
呢個世界都唔少呢D人.........

回覆 引用 TOP

牛市已經確認,如回調50天線附近,再全力入市

回覆 引用 TOP

年中見唔少呢啲圖,希望今次中

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。