註冊 登入

5.1浪頂,會係5月完成或6月既上半月

做兄,我研究左個市巧耐,今個月期結,巧大機會係305以下結

現時揸上去唔係好時機

當遇到沒有合自己的路,要靠自身去尋找發掘,眼前的東西並不代表一切,容易會令人鑽牛角尖,有許多種事情只有換個思路和視角去想才能發現
精選樓盤
支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CrazyWorld 於 2019-4-21 06:48 PM 發表

做兄,我研究左個市巧耐,今個月期結,巧大機會係305以下結

現時揸上去唔係好時機
咁你應該再研究下

引用:
原帖由 晤駛做 於 2019-4-21 06:49 PM 發表

咁你應該再研究下
媒體消息,我知你唔會理,不過想同你講小小...大陸經濟數據有改善,降準短期唔會出現。
中美貿易談判月底29日雙方先會再見面~ 正好期結後。
再講埋老美,美股現時正值業績期,分分鐘左右大市去向。
點都好,其實都係想提你留意下咋~唔好介意

當遇到沒有合自己的路,要靠自身去尋找發掘,眼前的東西並不代表一切,容易會令人鑽牛角尖,有許多種事情只有換個思路和視角去想才能發現
引用:
原帖由 CrazyWorld 於 2019-4-21 06:57 PM 發表

媒體消息,我知你唔會理,不過想同你講小小...大陸經濟數據有改善,降準短期唔會出現。
中美貿易談判月底29日雙方先會再見面~ 正好期結後。
再講埋老美,美股現時正值業績期,分分鐘左右大市去向。
點都好,其實都係想提你留意下咋~唔好介意 ...
我都想講牛市唔等人

引用:
原帖由 晤駛做 於 2019-4-21 06:59 PM 發表

我都想講牛市唔等人
我絕對同意現時係牛市,只不過牛市都會有調整期

回覆 引用 TOP

萬一個市要調整,到時唔會百幾點咁落,會好急好快

分分鐘到時你要硬食淡狗成千點

引用:
原帖由 CrazyWorld 於 2019-4-21 07:04 PM 發表

千點算什麼

引用:
原帖由 CrazyWorld 於 2019-4-21 07:04 PM 發表

一千點調整小兒科啦! 三月都試過兩劑!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 晤駛做 於 2019-4-21 07:05 PM 發表

千點算什麼
做兄,你講呢句就無問題啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 homan22 於 2019-4-21 08:14 PM 發表

未見過睇消息,聽分析會赢錢。
贏錢呢兩個字好空泛,每人定義唔同,贏1球又叫贏,贏1蚊都可以話係贏

引用:
原帖由 homan22 於 21/4/2019 20:10 發表

最撚燈係你,仲攞彩
ben9 費都唔係第一日

日日post 圖話同之前一樣 累近行發

誰大誰惡誰正確🙆‍♂️
引用:
原帖由 PowerWin 於 2019-4-21 10:02 PM 發表

ben9 費都唔係第一日

日日post 圖話同之前一樣 累近行發
力勁

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。