• 瀏覽: 7,830
  • 回覆: 22
  • 追帖: 5
我記得大陸2018年就話2019年底要完成一線城市5G基礎建設.....點解到E家無左聲氣.....

我要賺大錢......唔巧燈住我.....
熱賣及精選
引用:
原帖由 wfh1964 於 2019-4-19 03:31 PM 發表

老師。。788咪升到嘭嘭聲。。
行快左....2文呢D位大把老散衝入....發達....

引用:
原帖由 wfh1964 於 2019-4-19 03:43 PM 發表

老師。。我朋友2.15再入佢話睇3.00。。。
你幾何見老散呢D位入場睇3文....會到...

引用:
原帖由 CCPEVE 於 2019-4-19 03:56 PM 發表

個傳輸距離短左咁多.......唔洗起塔.......D基礎建設.....即係樓已經係晒到, 派人去放部調制器就完成
一支幾多錢知唔知呢....接近10皮rmb....但最重要問題華為.....

引用:
原帖由 CCPEVE 於 2019-4-19 04:09 PM 發表

吹到咁勁, 好可能搞到自己無芯用都未定
知而不宣.....唔想打破人地美夢.....D仔有幾個莊....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mmljf 於 2019-4-19 08:45 PM 發表

5G係為自動駕駛而存在 唔係為左吃雞
核心科技部分在別人手中.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 挾淡冇手軟 於 2019-4-20 05:23 PM 發表

吹水野..........算吧....
time and mission critical application點會建基於一眾5G發射站......
是旦一個5G發射站有問題.....點算......真係企左係度.........
企嘛企囉.....依家係米叫你排下隊都唔得啊......

引用:
原帖由 海中的海豚 於 2019-4-20 05:54 PM 發表

笑左🤣
無錯,日日都要排隊架啦
要守秩序.....唔係吿你破壞安定繁榮....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 norman0812 於 2019-4-20 11:52 PM 發表

自動駕駛?即係有排都唔使用啦。
最主要你想下D自駕係咪真係咁成熟.....自駕與人駕一齊....

回覆 引用 TOP

5G華為的確有專利....但中間有技術被美封鎖....要完全自己搞可以但成本相對高左....再者5G信號桿一支要接近1.4萬美金....而信號範圍為半徑最大50M...相比起4G信號桿價錢貴6倍....4g覆蓋範圍200m....大家話要建成5G要幾多資金....4G當年係2年後開始獲利....現在5G大家話要幾耐.....

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-4-29 04:40 AM 發表

吾使睇貢長遠……763一個月升咗一成

呢期屎米在印度市場領導群雄,印度佬經濟起飛,航運業今年靠哂佢地同日本(我估日本六月份正式啓動新經濟mode,剛啱安倍在當奴侵面前直插美貿之不公平單向日本車關税,肯定有足夠把炮同中國及亞太加强貿易往來!!最重要係終於肯大改革,一改担屎吾偷食的高尚政策,你話我話既!~

敗墮威……日本仔D科 ...
叫我唔好睇咁遠....我果D係數據顯示.....你呢D就真係好遠啦.....

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2019-4-29 08:03 PM 發表

華為早前已經釋出善意、願意賣5G晶片技術比蘋果……可以話貿易戰的最大抵押品,成素頗高!

插旗於米國就吾會架喇,但加拿大剛放風話考慮接受華為5G進場,呢點亦必須有喪侵的默許或索性不用理會米國而決定的。不竟加拿大已經被華為入品控告,分分鐘因為這籌碼才傾得成,和氣收場……

5G在內、在外也插哂旗正式上馬!…&hel ...
股票價值過高.....早已反應出好的一面.....差果面你地鐘意忽視我都無野巧講啦.....反正我只係話大家知呢隻野唔值咁多錢姐.....

引用:
原帖由 小朋友好朋友 於 2019-5-9 01:49 PM 發表

表示G持
燈星老C,巧耐毛見
小朋友....你巧啊.....我仲係group入面......等我冒個泡先.....

回覆 引用 TOP

提左老散....老散一樣走唔甩.....中國夢.....

跌左15%.....大家高興唔高興啊....5G連屁都出唔到一個.....

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]