• 瀏覽: 7,722
  • 回覆: 81
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 希志姐姐 於 2019-5-9 13:44 發表

中國夢
你都信?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星火摘星 於 2019-4-19 03:30 PM 發表

我記得大陸2018年就話2019年底要完成一線城市5G基礎建設.....點解到E家無左聲氣.....
表示G持
燈星老C,巧耐毛見

引用:
原帖由 希志姐姐 於 2019-5-9 01:44 PM 發表

中國夢
都係要梨炒,炒完就醒

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-5-9 01:50 PM 發表

都係要梨炒,炒完就醒
國家重點唔係比梨地抄的長渣啦繼續發夢落去。。。

蘭州跳跳呃鳩人
引用:
原帖由 小朋友好朋友 於 2019-5-9 01:49 PM 發表

表示G持
燈星老C,巧耐毛見
小朋友....你巧啊.....我仲係group入面......等我冒個泡先.....

我要賺大錢......唔巧燈住我.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 希志姐姐 於 2019-5-9 01:54 PM 發表 

國家重點唔係比梨地抄的長渣啦繼續發夢落去。。。
中國人是喜歡炒的

回覆 引用 TOP

提左老散....老散一樣走唔甩.....中國夢.....

跌左15%.....大家高興唔高興啊....5G連屁都出唔到一個.....

引用:
原帖由 星火摘星 於 2019-5-17 07:32 PM 發表

跌左15%.....大家高興唔高興啊....5G連屁都出唔到一個.....
要對黨有信心............

黨是光榮的............偉大的..........正確的........
黨要光...........就有光...........
黨要盈利..........便成了盈利
黨要錢.............錢自會來了.........

引用:
原帖由 星火摘星 於 2019-5-17 07:32 PM 發表

我愛祖國

蘭州跳跳呃鳩人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 挾淡冇手軟 於 2019-5-17 07:37 PM 發表

要對黨有信心............

黨是光榮的............偉大的..........正確的........
黨要光...........就有光...........
黨要盈利..........便成了盈利
黨要錢.............錢自會來了......... ...
萬歲....萬歲.....

引用:

跌返去$1,好唔好?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星火摘星 於 2019-5-17 08:27 PM 發表

萬歲....萬歲.....
燈星萬碎萬碎萬萬碎

HT愛登士家簇成員國究竟有幾多不為人G的膠手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星火摘星 於 2019-5-9 02:08 PM 發表

提左老散....老散一樣走唔甩.....中國夢.....
中國夢……夢一場

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]