• 瀏覽: 7,863
  • 回覆: 22
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 挾淡冇手軟 於 2019-5-17 07:37 PM 發表

要對黨有信心............

黨是光榮的............偉大的..........正確的........
黨要光...........就有光...........
黨要盈利..........便成了盈利
黨要錢.............錢自會來了......... ...
萬歲....萬歲.....

我要賺大錢......唔巧燈住我.....
引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-5-17 08:46 PM 發表

燈星萬碎萬碎萬萬碎
平身......

引用:
原帖由 benben999 於 2019-5-18 05:21 PM 發表

其實5G 網絡呢D野, 出到都要有人用先得, 唔係話出得快就有用, 投資晒冇人用賺呂到大錢仲死火, 至於華為, 佢唔係做網絡係做5G協議專利既, 當然係要早人步做到先爭到個專利, 之後既事已經唔重要, 坐響度都有錢收, 出手機產品來賣反而有風險... ...
手機方面有芯片問題....5G網絡方面都有技術被禁.....500個基塔根本唔夠上海用....松花江邊都無網.....其實3G上4G都係有2年虧損期.....4上5都必然會有.....呢D都係正常.....5G目的都係大數據同資訊同步....所以唔會太睇短期回報.....而係國家經濟發展政策.....有人錯判科技發展程度....叫板美國導致被老美強行拉緩進度....

引用:
原帖由 benben999 於 2019-5-18 05:51 PM 發表

你開親帖都係想話中共做錯事, 無論係咩主題最後都係想借機會話係中共做錯了, 我明白的
咁你就錯了.....講呢D係事實如此.....錯判係中國黎講係正常.....因為負責相關單位的人往往不是相關方面專才....錯判就變得合情合理.....呢D說話都認為我係講佢壞話.....咁麥都係壞話.....潛意識就已經接受唔到貶義詞.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 台灣灰香腸 於 2019-5-18 06:42 PM 發表

國家五豬網絡一早十幾年前已攪好啦 三豬加二豬咪係五豬網絡啦!依家國家全國已用緊最新柒豬網啦 殺二豬保三豬加四豬咁咪柒豬
你D膠好硬....食唔落....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 後天難吃的豬豬 於 2019-5-19 12:06 AM 發表

本來得嫁,但有d小人冇料又眼紅中國5G,比小人係咁砌,拖後腿,現在想完成好難了,寧得罪君子啊....慘~
自己故意炒高走貨....呢樣怪唔得尾國....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大海之星 於 2019-5-21 11:25 PM 發表

財演仲叫人撈788
就算話唔知道內情.....就咁睇佢個圖都知要撲街....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小朋友丁丁 於 2019-5-18 10:04 PM 發表

5豬輻射比較強。。。。。能治百病。。。
可以治咩病.....G瘟....

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]