• 瀏覽: 3,665
  • 回覆: 38
引用:
原帖由 賭霸吳驚書 於 2019-4-19 03:22 PM 發表

世貿左一巴右一巴摑阿爺
Wow wtf
More bad news everyday

附件

Screenshot_Chrome_20190420-124825.png(227.68 KB)

2019-4-20 12:49 PM

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
笑死. 呢單係中性消息.
意思係: 中國無經濟市場地位, 2016前無, 2016後都無. 維持現狀

升升升

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中午芳香的留言 於 2019-4-19 04:01 PM 發表

有一点好明顯,楼主做淡。
恭喜佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 熱鬥老馬 於 2019-4-20 12:53 PM 發表

笑死. 呢單係中性消息.
意思係: 中國無經濟市場地位, 2016前無, 2016後都無. 維持現狀
呢單野就算係落實,只是給其他國有關稅的借口,現實是根本已講關稅,所以無論係傳或真也毫無影響。

唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!

唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 $navyseals 於 2019-4-20 01:13 PM 發表

呢單野就算係落實,只是給其他國有關稅的借口,現實是根本已講關稅,所以無論係傳或真也毫無影響。
其實同「吾中六合彩頭獎」一樣,有咩特別?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 後天芳香的留言 於 2019-4-19 04:45 PM 發表

戇鳩,知唔知邊個曹仁超呀,曹仁超話:有智慧不如趁勢呀,戇鳩,trend 呀
這句名言出自於老子

回覆 引用 TOP

現在貿易戰,世貿那些乜乜地位,對中美歐盟日韓早已名存實亡了😭现在的中美進行的貿易談判已經取代了世贸功能。

回覆 引用 TOP

有報導指。中美貿易談判協議里,加入了仲裁新機制,代表着世貿已失去仲裁地位。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 賭霸吳驚書 於 2019-4-19 03:22 PM 發表

牛軍笑哂口咁開心,search下今日世貿新聞先啦 https://n2.hk/d/images/discuss_style/emailtofriend3.gif
世貿左一巴右一巴摑阿爺
幻想總是美好

回覆 引用 TOP

引用:

世貿左一巴右一巴摑阿爺
留名等鞭屍!

回覆 引用 TOP

牛市已經確認,如有機會近50天缐再吸納!

回覆 引用 TOP

巴乜尻,無人買來食的米,無代理來,糜國咪自己入來放到發霉囉

回覆 引用 TOP

樓主以為好醒,咁濕碎的,作大來吹

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]