• 瀏覽: 15,367
  • 回覆: 151
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 club樓主 於 2019-4-19 04:20 PM 發表

你講野好廢,最討厭你耳種人
關你撚事咩,仆街冚家剷!
你當你係國家主席,一言堂?正白痴冚家剷!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

作天已經呵煙黄金了, 賭一局

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

黃金覺得只能中短線,食價位,長線都系磚頭穩陣。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett

回覆 引用 TOP

入貨機會

回覆 引用 TOP

但大家留意美元指數呢幾日表現,似準備假後突破。要小心下星期炒歐美貿易戰,趕歐洲資金逃回美國,迫弱金價,應還有一級金價回調

引用:
原帖由 Parra 於 2019-4-21 12:52 AM 發表

但大家留意美元指數呢幾日表現,似準備假後突破。要小心下星期炒歐美貿易戰,趕歐洲資金逃回美國,迫弱金價,應還有一級金價回調
美國資金亦會逃回歐洲

回覆 引用 TOP

去美元化將加速

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Parra 於 2019-4-21 12:52 AM 發表

$1240??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Maskaki 於 2019-4-19 04:17 PM 發表

我從來只說經濟,從來不膠
咪講笑, 你追下自己的post看看, 含膠量甚高

引用:
原帖由 中童半價 於 2019-4-21 01:43 AM 發表

咪講笑, 你追下自己的post看看, 含膠量甚高
我可能有時説得比較深

回覆 引用 TOP

上個星期買咗2條實金,真抵!

共狗曱甴生化武器
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]