• 瀏覽: 100,551
  • 回覆: 439
  • 追帖: 58
老千把戲,幾條臨記,作個故仔,就有人信

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
報紙佬出呢啲報告又會害死好多人。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vvwawa3x 於 2019-4-15 11:22 PM 發表

on9到極點 九吹當真 澳門百家樂張枱 都劃幾張圖啦 D人味ㄧ樣輸到仆街 有本事平均每月贏40萬 幾年越買越有信心加大本利 番兩番贏幾千萬過億都得喇
認同,9吹! 如果真係咁撚醒每月必贏,一定會加大注碼,將賺既再雪球效應放落去滾,點會固定只賺40萬咁少

回覆 引用 TOP

小兒科!我嘔像股海迷途月賺一萬點!

回覆 引用 TOP

有冇咁容易

引用:
原帖由 終身貓奴 於 2019-4-16 11:30 AM 發表

有冇咁容易
8000點X50蚊大期
40萬

炒1張就冇可能架啦
10張或者OK既

回覆 引用 TOP

20年前畢架山幾錢
有冇人知

回覆 引用 TOP

我都要學下佢...

我係現代人
引用:
原帖由 skwongskwong 於 2019-4-16 11:37 AM 發表

我都要學下佢...
唔係咁易架
如果純粹睇1分鐘圖望住炒
睇到眼殘都未睇到方向
佢9成係用左AUTO TRADE

引用:
原帖由 天生鳥 於 2019-4-16 11:38 發表

唔係咁易架
如果純粹睇1分鐘圖望住炒
睇到眼殘都未睇到方向
佢9成係用左AUTO TRADE
咩叫AUTO TRADE?

我係現代人
股票市場就如一個戰場,唔係你死,就係我亡,就算是算是贏家,都必需要踩著別人的屍體。為了兩個兒子,建議還是多積陰德,不要太高調了!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2019-4-16 11:40 AM 發表

咩叫AUTO TRADE?
程式交易
SET好晒D指標
BOLL,KD,MA,MACD果D
SET錯小小野都輸身家
等佢自動化炒

回覆 引用 TOP

我自己都係全職炒期多年.

我評論一下件事, 炒40萬並非不可能, 實際上只要本夠大和風險承受到就可以, 當然故事當中應該有些誇大成份, 起馬我唔會花咁多時間去研究個市. 好老實講, 我自己炒期每月上落都大, 其實好難做到穩定數字, 每月收入可以相差好大, 如果案中主角話每月賺40~100萬我會覺得比較合情理, 總之, 最重要的都是風險管理, 如果不做風險管理, 我勸你直接離開期指市場, 否則可以好大獲.

而正常真正識炒的大部份應該不會開班教人的, 就算開班都只是教你散戶基本知識, 無助贏錢.

我都唔會教人所以唔駛問我方法, 亦唔會覆, 但可以講炒期最重要的不是圖表, 而是經驗.

最後貼上自己上個月的月結單尾段.
?width=1920&height=1080&fit=bounds[/IMG]

回覆 引用 TOP

我都想學吓,可惜...... 但我有排未到53歲,仲有機會

回覆 引用 TOP

真係高手在民間

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]