註冊 登入

有冇人覺得明天可升穿30600?

有冇人覺得明天可升穿30600? E-mail 此主題給朋友

我覺得連30500未必升得穿。

精選樓盤
引用:
原帖由 smk115 於 2019-4-14 05:59 PM 發表

可以

引用:
原帖由 smk115 於 2019-4-14 17:59 發表

都夠殺3區熊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smk115 於 2019-4-14 05:59 PM 發表

請開電視睇新聞, 星期六,日出咗幾個重磅壞消息+幾個壞消息..
可以肯定大戶收內幕消息, 星期五升係壞消息當好消息炒,
今日已見光升死, 個人認為.星期一收市跌少過200點都已經算牛啦..
連阿毛都知大事不妙你仲話30500?? 開下電視睇下咩風先啦..

好大機會,太多人唔信就會到

回覆 引用 TOP

我希望慢慢升

引用:
原帖由 fbb56c8b072369 於 2019-4-14 06:12 PM 發表

請開電視睇新聞, 星期六,日出咗幾個重磅壞消息+幾個壞消息..
可以肯定大戶收內幕消息, 星期五升係壞消息當好消息炒,
今日已見光升死, 個人認為.星期一收市跌少過200點都已經算牛啦..
連阿毛都知大事不妙你仲話30500?? 開下電視睇下咩風先啦.. ...
有咩壞消息

我估最多升400

回覆 引用 TOP

又話唔過30400

成班散仔

明顯聽日略為高開 跟手倒跌
四五百點唔出奇 

引用:
原帖由 Vinch19888 於 2019-4-14 07:58 PM 發表

有咩壞消息
連阿毛都不如,..  請留意一下時事新聞啦..

回覆 引用 TOP

明天跌最少300

回覆 引用 TOP

殺3區熊

回覆 引用 TOP

淡軍未驚過

一野爆上30600跟住回返. 牛熊仲搵笨就係: 一到價即打靶. 吾使last一段時間.

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。